Martesë e lumtur

Feed Subscription

Për një martesë të lumtur - Ajo nuk ia demaskon sekretet e tij

Gruaja e ndershme nuk i demaskon sekretet e bashkëshortit të saj dhe i tregon askujt për atë që e flet me bashkëshortin e saj. ... Lexo me teper »

A do humbisje gjë, o bashkëshort ?!

*Cfare do te humbisjekur hyn ne shtepine tende dhe shikon gruan tende te zbukuruar per ty,sikur ti thoshe se sot je e bukur? Ajo mjaftohet edhe me nje shikim,qe te ndieje qe ti je i magjepsur. Fjala ... Lexo me teper »

60 këshilla për bashkëshorten muslimane

Mundohu të bashkoheni bashkë në namazin e natës herë pas here se ai ju shton juve nur,lumturi e ngrohtësi familjare." E a nuk rehatohen zemrat me përmëndje ... Lexo me teper »

Princesha ime

Ata do ta duan Atë që edhe ne e duam. Ata do ta duan Allahun, më të Bukurin, të Madhërishmin. Ata do t’i duan pejgamberët dhe ashabët, ata do t’i duan ata q ... Lexo me teper »

44 Keshilla mbi martesen

Me bashkeshorten tende bisedo detajisht rreth menyres se rritjes se femijeve, ngase kundershtimet tuaja ndikojne shume negativisht ne sjelljen e tyre. ... Lexo me teper »

30 këshilla, të gëzosh me to bashkëshortin tënd

Shtëpia e lumtur është ajo shtëpi në të cilën nuk ka as zemërim e as përçarje. Në të cilin kurrë nuk dëgjohen fjalët e ashp ... Lexo me teper »

Si të gëzosh bashkëshortin tënd

30 këshilla, të gëzosh me to bashkëshortin tënd ... Lexo me teper »

30 këshilla për të bërë gruan tuaj të lumtur

Sillu mire me gruan tende,edhe ajo do te sillet mire me ty.Beja me dije se eshte e rendesishme se edhe vetvetja jote, se deshiron ta besh te lumtur dhe te kujdesesh per shendetin e saj.Flijohu per te, ... Lexo me teper »

Scroll To Top

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote