Me rastin e 10 Vjetorit të hapjes së Xhamis PAQJA në Basel

Me rastin e 10 Vjetorit të hapjes së Xhamis PAQJA në Basel organizohet Tribunë Fetare me 02. Mars 2013

Me rastin e 10 Vjetorit të hapjes së Xhamis PAQJA

organizohet Tribunë Fetare me 02. Mars 2013

Program i larmishëm me lexim Kurani, Ilahi dhe ligjërata

Adresa: Salla RIALTO, Birsigstrasse 45, Basel

Koha: 19:30

Për informata tel.: 079 371 54 20

PROGRAMI TRANSMETOHET DREJTËPËRDREJTË NË

RADION ISLAME - www.radioislame.com

PJESËMARRJA E JUAJA SA MË MASOVIKE DO TA ZBUKUROJË

MANIFESTIMIN TONËkomente

Scroll To Top

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote