E pyeten nje muslimane..?

Ai... i cili do te me ndihmonte mua ne rritjen e Imanit dhe ne dashurine ndaj Rrahmanit.

Ai do te ishte shoqeruesi im i vetem, ne Xhennetin e Allahut.. InshaAllah. Amin.

E pyeten nje muslimane:"Cilat jane karakteristikat e burrit te enderrave te tua?"Ajo iu pergjigj:- ”Ai eshte nje burre i cili do te vraponte per ne xhami, ne momentin qe do te degjonte ezanin!Ai eshte burri i cili do te me surprizonte mua, me udhetimin e endrrave te mia... drejt Haxhit..Une do te deshiroja qe ai te me zgjonte nga gjumi ne pjesen e fundit te nates, qe te qendronim ndermjet duarve te me te Meshirshmit, duke falur se bashku Kijjamul Lejl.Nuk do te doja qe ai te humbiste qofte dhe vetem nje namaz sabahu, dhe te me zgjonte mua cdo dite ta kryeja ate.Do deshiroja qe ai te merrte Muhammedin (salallahu alejhi ue selem) si modelin e tij jetesor.

Ai do ishte i vetmi burre qe do te doja ta meritonte zemren time.Ai... i cili do te me ndihmonte mua ne rritjen e Imanit dhe ne dashurine ndaj Rrahmanit.Ai do te ishte shoqeruesi im i vetem, ne Xhennetin e Allahut.. InshaAllah. Amin.Nga: Allahu Ekber

komente

Scroll To Top

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote