Për një martesë të lumtur - Deshiron te jesh bashkeshort i mire ?

Deshiron te jesh bashkeshort i mire? Behuni i respektueshem. Nje grua do gjithmone nje bashkeshort qe ta trajtoje si nje zonje Deshiron te jesh bashkeshort i mire? Behuni i respektueshem. Nje grua do gjithmone nje bashkeshort qe ta trajtoje si nje zonjee vertete. Putheni per t’i thene mirmengjes dhe mirupafshim. Mbani cantat me gjerat qe ajo ka blere dhe hapini gjithmone deren.

Deshiron te jesh bashkeshort i mire? Behuni i respektueshem. Nje grua do gjithmone nje bashkeshort qe ta trajtoje si nje zonje Deshiron te jesh bashkeshort i mire? Behuni i respektueshem. Nje grua do gjithmone nje bashkeshort qe ta trajtoje si nje zonjee vertete. Putheni per t’i thene mirmengjes dhe mirupafshim. Mbani cantat me gjerat qe ajo ka blere dhe hapini gjithmone deren.

Mos genjeni kurre. Gjithmone thuajini se ku po shkoni nese ajo do ta dije. Nese ju pyet se me ke jeni mos nguroni t’ia thoni. Ajo do te ndihet me e sigurt dhe me e qete nese ju do te tregoheni i hapur me te.Tregojini qe e doni. Shprehjani gjithnje e me shume dashurine dhe bejini ta ditur asaj si ju ben te ndiheni cdo dite. Bejeni kete shpesh pasi do te krijoje me shume afeksion mes jush.Behuni te pergjegjshem. Beni gjera te rendesishme per te, paguani faturat kur te shkoje afati, merrni femijet nga shkolla, mos e lini kurre te prese etj.Mos e ngrini kurre zerin kundrejt saj. Te bertasesh ne nje martese mund te sjelle shume mosmarreveshje dhe mund te coje deri ne goditje, qe do te thoshte ne prishje totale te marredhenies.

komente

Scroll To Top

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote