Shqipëri, organizohet konferenca shkencore

Nëpërmjet një statusi në rrjetin siocial facebook, Elton Karaj, ka njoftuar se në kryeqytetin shqiptar, Tiranë po organizohet konferenca shkencore titulluar "Medhhebi Hanefij, Prioritetet dhe Sfidat".

Nëpërmjet një statusi në rrjetin siocial facebook, Elton Karaj, ka njoftuar se në kryeqytetin shqiptar, Tiranë po organizohet konferenca shkencore titulluar "Medhhebi Hanefij, Prioritetet dhe Sfidat".

Në statusin e tij shkruhet se: Kjo konferencë organizohet nga tri institucionet më të larta fetare në Maqedoni: Bashkësia Fetare Islame e RM, Medreseja Isa Beu dhe Fakulteti i Shkencave Islame.

“Një hap i rëndësishëm ky për të analizuar dhe kuptuar më nga afër medhhebin mbizotërues ndër shekuj në Ballkan”- shkruan më tej Karaj.

“ Të nderuar miq!

Sot pata nderin e madh të marr pjesë në konferencën shkencore titulluar "Medhhebi Hanefij, Prioritetet dhe Sfidat", të organizuar nga tri institucionet më të larta fetare në Maqedoni: Bashkësia Fetare Islame e RM, Medreseja Isa Beu dhe Fakulteti i Shkencave Islame.

Një hap i rëndësishëm ky për të analizuar dhe kuptuar më nga afër medhhebin mbizotërues ndër shekuj në Ballkan. Falënderoj organizuesit për ndërmarrjen e një hapi të tillë si dhe për mikpritjen e tyre jashtëzakonisht të ngrohtë. Uroj që konferenca të dalë me sukses në vazhdimësinë e saj.”

Kelment Baçikomente

Scroll To Top

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote