Multimedia

Feed Subscription

Gjuriç: Do ta ndalojmë formimin e Ushtrisë së Kosovës

Drejtori i të ashtuquajturës Zyrë për Kosovën në Qeverinë e Serbisë Marko Gjuriç ka deklaruar se respekton vendimin e përfaqësuesve serbë që të kthehen në Kuvendin e Kosovës dhe se pë ... Lexo me teper »

Vazhdojnë konfliktet mes opozitarëve dhe regjimit në Damask

Në kryeqytetin e Sirisë, Damask, vazhdojnë konfliktet mes palëve, pasi opozitarët bashkuan dy rajonet që ndodheshin nën rrethim dhe pas sulmeve intensive të regjimit të Bashar al Asadit. ... Lexo me teper »

Njihuni me emigrantin afgan që ka një aftësi të veçantë në pikturë

Një 10-vjeçar nga Afganistani ka treguar aftësitë e tij të veçanta në pikturë. Farhad Nuori njihet si Picasso në kampin e emigrantëve ku jeton. ... Lexo me teper »

Mevlud - 05.03.2017

Mevlud - 05.03.2017 ... Lexo me teper »

Dorëzohen nisma mbikëqyrëse ndaj portaleve online në Maqedoni

Drejtoria për mbrojtje të të dhënave personale ka pranuar disa nisma për mbikëqyrje dhe ekspertizë ndaj mediave, respektivisht portaleve online për informim. ... Lexo me teper »

Fondacioni i Rinisë Islame në Zvicër shpërndan ndihma në Tetovë

Fondacioni i Rinisë Islame në Zvicër shpërndan ndihma në Tetovë. ... Lexo me teper »

Grupi "Ardhmëria" - Hajde Ramazan (official video 2016)

Grupi "Ardhmëria" - Hajde Ramazan (official video 2016) ... Lexo me teper »

Kush është AKEA

Kush është Organizata Joqeveritare AKEA, organizata të cilën e pezulloj Mnistria e Administratës Publike. ... Lexo me teper »

Mëngjesi me Rtv Islam 11.01.2016

Emisioni "Mëngjesi me Rtv Islam" Dt 11.01.2016. Tema e ditës: "Rinia dhe Orientimet e saj" ... Lexo me teper »

Ja ç`shkruajnë të huajt për Besa Ismailin, shqiptaren nga Kosova që promovon paqen (video)

Një grua myslimane nga Kosova është nderuar me titullin e “Ambasadore e Paqes” dhe ka marrë pjesë në një takim të organizuar nga presidenti Barack Obama p ... Lexo me teper »

100 Koloset e Islamit të cilët ndryshuan rrjedhën e historisë - 001

Xhihad Turbani eshte shkrimtar dhe poet Palestinez, u be i njohur per poezite e tij ne mbeshtetje te revolucionit Sirian kundra regjimeve te ndryshme diktatoriale. ... Lexo me teper »

Promovimi i projektit te Unionit te Imameve Shqiptare te Zvicres, ne RTK

Promovimi i projektit te Unionit te Imameve Shqiptare te Zvicres, ne RTK ... Lexo me teper »

Mëngjesi me RTV Islam 08-12-2015

Mëngjesi me RTV Islam 08-12-2015 ... Lexo me teper »

Mëngjesi me RTV Islam 24-11-2015

Mëngjesi me RTV Islam 24-11-2015 ... Lexo me teper »

Mëngjesi me RTV Islam 19.11.2015

Mëngjesi me RTV Islam 19.11.2015 ... Lexo me teper »

Mëngjesi me RTV Islam 18-11-2015

Mëngjesi me RTV Islam 18-11-2015 ... Lexo me teper »

Mëngjesi me RTV Islam 17-11-2015

Tema e Ditës: "Zhvillimet pas sulmeve në Paris" ... Lexo me teper »

Mëngjesi mr RTV Islam 16-11-2015

Mëngjesi mr RTV Islam 16-11-2015 ... Lexo me teper »

Mëngjesi me RTV Islam 12-11-2015

Mëngjesi me RTV Islam 12-11-2015 ... Lexo me teper »

Mëngjesi me RTV Islam 10-11-2015

Mëngjesi me RTV Islam 10-11-2015 ... Lexo me teper »

Scroll To Top

Muhamed Asllani - Sëmundjet që i pengojnë besimitMuhamed Asllani - Sëmundjet që i pengojnë besimit

Muhamed Asllani - Sëmundjet që i pengojnë besimit