Poezi islame

Feed Subscription

Sulltan apo Tiran Tayyip Recep Erdogan – Poezi nga Driton Morina

Sulltan apo Tiran Tayyip Recep Erdogan? ... Lexo me teper »

Israja dhe Miraxhi.

Dëgjo për Natën e Israsë dhe të Miraxhit ... Lexo me teper »

Për jetimin

Bota ishte jetime, donte dikënd kujdes, ... Lexo me teper »

ROJKA-ATIFETJA

ROJKA-ATIFETJA ... Lexo me teper »

Lumturia s’vjen nga ti

Kur të udhëtoj, të njoh, e qeshjen nuk ta shoh. Kur stina sjell një pamje të re, unë shoh atë që shihja dje. ... Lexo me teper »

Shkëlqimi i njeriut

Ç’vlerë kanë ato ditë që si net i shohim? Ç’vlerë kanë dijet tona nëse veten s’e njohim? Ç’vlerë kanë fjalët tona, kur ... Lexo me teper »

Pasha Zotin, imani nuk thyhet kurre jo

Pasha Zotin, imani nuk thyhet kurre jo, Ne histori eshte vulosur kjo. ... Lexo me teper »

S'KA KUSH E NDALON SHAMINË

S'ka forcë e përtej force, individ e përtej individi, qeveri e përtej qeverie, dreq e përtej dreqi, përbindësh e përtej përbindëshi, ... Lexo me teper »

PER VELLEZERIT NE EGJIPT E SIRI:

Qendro i pa mposhtur, Se Allahu te forcon, Qendro i pa thyer, Se Allahu po te don. ... Lexo me teper »

"BABES MRET"

Baba Mret ti kjofsh marrue, Qysh vllaznin i ke tradhtue?! Prej Magribit e deri n'Kine, Muslimante t'kane bo Rezil. ... Lexo me teper »

Nënë moj

Poezi mbi nënën ... Lexo me teper »

Duaje jetimin

Bëji hije mbi kokë kujt babai i vdiq! Ma laj dhe gjembin nga këmba mi hiq! E di pse po thehet i ziu jetim? Se druri pa rrënjë, më s’la gjelbërim. ... Lexo me teper »

Israja dhe Miraxhi

Dëgjo për natën e Israsë dhe të Miraxhit, për ngjarjen që me Kuran e përjetshme mbeti, dhe dije që, ku piqet njohja e krijesave me të përtejmen, ... Lexo me teper »

S’kisha kohë për më shkurt

Lexoj më shumë se sa shkruaj, Shkruaj më shumë dhe flas më pak, Flas më pak, ndërsa mendoj më thellë e më gjatë, Mendoj, pastaj përzgjedhi m ... Lexo me teper »

Ezani i sabahut thërret, maturanti bërtet

Gumëzhim zënkash, mos mësim e mos marrje mësim prej pësimit, Të lazdruar, të lavdëruar e të palëvruar, Djerrinë e mbushur me gjarpërinj t ... Lexo me teper »

Libri

Lexoj libra, lexohem nëpër libra, Shkruaj libra, shkrij kohën për vargjet në libra, Blej libra, nuk blihem për libra, Dhuroj libra, galdohem për pranim librash, Shen ... Lexo me teper »

KUR LUFTËN SHQIPTARËT E BËNIN ME "TEKBIRE" (ALLAHU EKBER) - SHKAU I SHKINËS MERRTE VRAPIN OSE VDISTE SI QEN !

Në mëngjesin e 18 nëntorit 1912, mori fund beteja e Lumës, ku forcat shqiptare triumfuan kundër armatës III serbe. ... Lexo me teper »

Përshendetja Islame - Selami

Selami kjo flalë e bekuar, si përshëndetje Islame e caktuar, për të gjallët dhe prë të vdekurit, për banorët e xhennetit. ... Lexo me teper »

Sot e xhuma - festa e javës

Sot është dita e xhumasë-festa e javës, Allahu na e pranoftë namazin e xhumasë, i faltë të gjithë të sëmurit që s’mund ta falin. ... Lexo me teper »

Në valët e Radios Islame

Dëgjova Radion Islame, ngrita duartë lartë, bëra dua, u mundova të zmbrapsi- gurgullimën e lotëve, por më kot, ... Lexo me teper »

Scroll To Top

Muhamed Asllani - Sëmundjet që i pengojnë besimitMuhamed Asllani - Sëmundjet që i pengojnë besimit

Muhamed Asllani - Sëmundjet që i pengojnë besimit