Organizime

Feed Subscription

AKEA shpërbleu nxënësit dhe profesorët më të dalluar

Skenderaj - Asociacioni për Kulturë, Edukim dhe Arsim - Dega Skenderaj, të hënën organizoi një program kulturor me nxënësit e shkollave të mesme të k ... Lexo me teper »

Rimobilizimi i Rinisë së PD-së

Vizioni Rinor i Partisë së Drejtësisë mbajti një mbledhje-takim ku morën pjesë anëtarë përfaqësues të PD-së nga të gjitha deg ... Lexo me teper »

Shfaqja e radhës e filmit “Hakmarrja”

Nën organizimin e Asociacionit për Kulturë, Edukim dhe Arsim (AKEA), në Sallën e Kulturës të qytetit të Obiliqit të stërmbushur me nxënës t ... Lexo me teper »

AKEA në Podujevë me aktivitete të larmishme gjatë muajit prill

Gjatë muajit prill, AKEA me degë në Podujevë organozoi një sërë aktivitetesh të natyrës kulturore, asrmiore, ambientale, etj., në bashkëpunim me ... Lexo me teper »

Në Mitrovicë u mbajt tubim për 132 persona të pagjetur

Nën organizimin e Asociacionit për Kulturë, Edukim dhe Arsim (AKEA) dhe Shoqatës së të pagjeturve dhe viktimave të luftës “Zëri i Prindërve”, n ... Lexo me teper »

Gjimnazi “Aleksandër Xhuvani” e fitoi garën në kuisin e diturisë “Mendjet e ndritura”

OJQ “AKEA” në bashkëpunim me komunën e Podujevës dhe Këshillin e Nxënësve të shkollave të mesme ka organizuar kuizin e Diturisë “Mendjet e ndrit ... Lexo me teper »

Në Qendrën Kulturore AKEA në Prishtinë, u mbajt ligjërata “Llogaria ndaj vetvetes”

Në prani të mbi 200 mysafirëve, në amfiteatrin e Qendrës Kulturore AKEA në Prishtinë (si dhe live ne www.radioislame.com), u mbajt ligjërata me temën “Ll ... Lexo me teper »

“Si ta menaxhojmë stresin”

AKEA ORGANIZON TRIBUNE MADHËSHTORE ... Lexo me teper »

Lajmërim

Dëshirojmë t'ju njoftojmë se më datë 11.04.2010, dita e diel, me fillim në ora 14.00, pas namazit të drekës, në xhaminë e Regensdorfit do t ... Lexo me teper »

Tribunë fetare në Gjenevë

Tribunë fetare në Gjenevë - Për më shumë info KLIKO ... Lexo me teper »

LAJMËRIM - Tribunë në Regensdorf

Tribunë në Regensdorf - Për më shumë info kliko ... Lexo me teper »

U mbajt ligjërata “Lumturia bashkëshortore” në Qendrën Kulturore AKEA në Prishtinë

Në prani të mbi 300 mysafirëve në amfiteatrin e Qendrës Kulturore AKEA në Prishtinë, më 20.03.2010 nga ora 18:30 u mbajt ligjërata me temën “Lumturi ... Lexo me teper »

Dashuria për Profetin në Moskë

Ceremonitë "Mevlid-i Nebi 2010" që u organizuan në Moskë me rastin e lindjes së Profetit Muhammed u bënë skenë e një entuziazmi të madh. ... Lexo me teper »

Femra myslimane shqiptare për Islamin

Seminar në Londër - 14 Marsi 2010, shënoi fillim e një faqe të re, në jetën dhe veprimtarinë e femrave myslimane në Londër. ... Lexo me teper »

Akademi Solemne me rastin e dyvjetorit të Pavarsisë së Kosovës

Me datën 13.02.2010 ( e Shtunë ) nga ora 18:00 Adresa: Restaurant Salmen, Uitikonerstr. 17, 8952 Schlieren ZH ... Lexo me teper »

Takime rinore Islame në Zvicërr

Në Qendrën Kulturore Islame Shqiptare të Wetzikonit, në kantonin e Cyrihut në Zvicër filluan Takimet Rinore Islame të organizuara nga Mr. Bashkim Aliu. ... Lexo me teper »

U hap ekspozita Arti Islam IV në Prishtinë

Nën organizimin e AKEA-s dhe SHAFK, në Sallën e Ateliesë të Pallatit të Rinisë u hap ekspozita Arti Islam. ... Lexo me teper »

Turnir me rastin e Bajramit

Me rastin e festës madhështore të Fitër Bajramit, rinia e Qendrës Islame Shqiptaro-Amerikane të shtetit të Wisconsinit në SH.B.A. organizoi turnir futbollistik në të cilin garuan disa ekipe ... Lexo me teper »

Tribunë në Xhaminë e Wilit

Tribunë në Xhaminë e Wilit, me18.09.2009 pas namazit të Teravive ... Lexo me teper »

Tribuna në Fondacionin e Rinisë Islame në Cyrih

Të Hënën me 14.09.2009 mbahet Tribunë në Fondacionin e Rinisë Islame në Cyrih pas namazit të teravive. ... Lexo me teper »

Scroll To Top

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote