Organizime

Feed Subscription

“Dhurata e Bajramit” i gëzoi fëmijët e Podujevës

Edhe këtë Bajram në Qytetin e Podujevës AKEA dhuroi pako me ëmbëlsira për fëmijët të cilët kanë dalë ta falin namazin e Bajramit. ... Lexo me teper »

Manifestim me rastin e Fitër Bajramit në Prishtinë

Nën organizimin e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës, në sallën “1 tetori” në Prishtinë u mbajt një manifestim me program t ... Lexo me teper »

“Dora e ndihmës në muajin e mëshirës”

Nën moton “Dora e ndihmës në muajin e mëshirës” Fondacioni i Rinisë Islame (me seli në Zvicër) dhe Asociacioni për Kulturë, Edukim dhe Arsim (AKEA ... Lexo me teper »

AKEA mbajti tribunën “Dobitë shumëdimensionale të agjërimit” në Pejë

Në Kinoteatrin “Jusuf Gërvalla” në Pejë, nën organizimin e Asociacionit për Kulturë, Edukim dhe Arsim (AKEA) u mbajt tribuna me temën “Dobitë shum ... Lexo me teper »

AKEA shtroi iftar me intelektuale

Asociacioni për Kulturë, Edukim dhe Arsim (AKEA), përkatësisht Sektori i Femrave pranë tij, në vazhdën e aktiviteteve të ndryshme në këtë muaj t ... Lexo me teper »

Iftar me inteletualë dhe përfaqësues të institucioneve në komunën e Podujevës

Nën organizimin e Asociacionit për Kulturë, Edukim dhe Arsim - AKEA, dega Podujevë u shtrua iftari, tashmë tradicional, me inteletualë dhe përfaqësues të i ... Lexo me teper »

Partia e Drejtësisë shtroi iftar

Në një ambient të ngrohtë të mbrëmjes së Ramazanit, në hotel “Victory” në Prishtinë, Partia e Drejtësisë shtroi iftar të përba ... Lexo me teper »

Iftar me simpatizantë të AKEA-së në Prishtinë

Në Qendrën Kulturore AKEA, Dega në Prishtinë u mbajt iftari i përbashkët me më se 350 antarë dhe simpatizantë të saj. ... Lexo me teper »

Në Prishtinë u mbajt tribuna “Universaliteti i adhurimit në Ramazan”

Nën organizimin e Këshillit të Bashkësisë Islame të Prishtinës, në sallën e kuqe të Pallatit të Rinisë në Prishtinë u mbajt tribun ... Lexo me teper »

Ndal diskriminimin!

Nën organizimin e Organizatës “Rinia Jonë – A”, “Horizonti i Diturisë” dhe asaj “Yvesa”, në Prishtinë, pranë Ministrisë së Kulturës, Ri ... Lexo me teper »

Në Qendrën Kulturore AKEA, u mbajt ligjërata “Dashuria e vërtetë”

Në amfiteatrin e Qendrës Kulturore AKEA në Prishtinë u mbajt ligjëratë për femra me temën “Dashuria e vërtetë”, nga Prof. Husamedin Abazi. ... Lexo me teper »

“Vendi ku flitet për temat e ndaluara”

Në amfiteatrin e Bibliotekës Kombëtare dhe Universitare të Kosovës, në Prishtinë, u mbajt tribuna e dytë e lëvizjes “Vetëvendosje!”, e cila u orga ... Lexo me teper »

Protesta ne Prishtine nuk u perkrah nga Udheheqesia Islame e Kosoves

Protestë masive ku morën pjesë mbi 10 mijë qytetarë nga mbarë Kosova, për të kundërshtuar udhëzimin administrativ 7/2009 ku tek ndalesat përmende ... Lexo me teper »

Protestë në Prishtinë kundër vendimit për ndalimin e shamisë

Mijëra qytetarë nga vende të ndryshme të Kosovës u mblodhën në Prishtinë për të protestuar kundër vendimit për ndalimin e shamisë n ... Lexo me teper »

Promovime gjatë Panairit të librit “Prishtina 2010”

Në kuadër të Panairit të librit “Prishtina 2010”, në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë në Prishtinë, u realizuan edhe shumë promovime ... Lexo me teper »

Në Prishtinë u shënua Dita Ndërkombëtare e Mjedisit

Me rastin e 5 qershorit, Ditës Ndërkombëtare të Mjedisit, edhe në Prishtinë u organizuan aktivitete të ndryshme, në nivele të ndryshme. ... Lexo me teper »

Në Prishtinë shënohet Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve, krahas aktiviteteve tjera të mbajtura në kryeqytet, në Institutin Albanologjik të Prishtinës, u mbaj ... Lexo me teper »

Në qendrën kulturore AKEA në Prishtinë u mbajt ligjëratë për femra

Në amfiteatrin e Qendrës Kulturore AKEA në Prishtinë, dje nga ora 17:30 u mbajt ligjëratë për femra me temën “Raporti prind-fëmijë”, nga teologia ... Lexo me teper »

Lëvizja “Vetëvendosje!” mban tribunë kundër privatizimit të PTK-së

Në amfiteatrin e Bibliotekës Kombëtare dhe Universitare të Kosovës në Prishtinë, sot nga ora 12:00 u mbajt tribuna e parë nga Lëvizja “Vetëvendosje! ... Lexo me teper »

Në Prishtinë dhe në Mitrovicë AKEA mban leksione për maturantë

Asociacioni për Kulturë, Edukim dhe Arsim (AKEA) në bashkëpunim me disa drejtori të shkollave të mesme, nën moton “Bëhu pjesë e studimeve akademike!” p ... Lexo me teper »

Scroll To Top

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote