Organizime

Feed Subscription

AKEA – Aktivitet i larmishëm për festën e Fitër Bajramit

Asociacioni për Kulturë, Edukim dhe Arsim (AKEA), për nder të festës së Fitër Bajramit organizoi disa aktivitete në disa qytete të Kosovës ... Lexo me teper »

Zvicra rikujton ndodhinë e Israsë dhe Miraxhit

Nisur nga fakti se në mesin e popullatës muslimane të Ballkanit, në këtë rast, edhe atyre të cilët jetojnë dhe punojnë në perëndim, ësh ... Lexo me teper »

FAMILJA, NË FOKUSIN E QENDRAVE ISLAME NË PERËNDIM

Me 8 Prill 2012, dita e Diel, pas namazit të drekës, në Qendrën Kulturore të Wetzikonit u organizua tribunë e hapur rreth pozitës së familjes në Islam dhe ... Lexo me teper »

Bashkësia Islame Shqiptare “Bashkimi” – Nürnberg, organizoi seminar dhe tribunë

Duke pasur parasysh rëndësinë e madhe që ka rinia në përçimin e mesazhit islam, Qendra islame “Bashkimi” – Nürnberg, në ambientet e saj, organizoi ... Lexo me teper »

“Vijmë edhe një herë!”

Në kujtim të përvjetorit të katërmbëdhjetë të rënies së Jasharëve, Asociacioni për Kulturë, Edukim dhe Arsim (AKEA), në bashk ... Lexo me teper »

Qendra kulturore Islame St-Imier në Zvicër organizon tribunë me temë “Ta njohim Muhammedin alejhi selam”

Me datë 25 shkurt viti 2012 pas namazit të Akshamit në Qendrën kulturore Islame St-Imier në Zvicër u organizua tribunë me rastin e muajit të lindjes së Pro ... Lexo me teper »

“Studenti, Fuqia e ndryshimit” - Kampanja me rastin e ditës ndërkombëtare të studentit

Në kuadër të ditës ndërkombëtare të studentëve, 21 shkurtit, Forumi Rinor Islam organizoi kampanjë në nivel republikan me moto: “Studenti, Fuqia e n ... Lexo me teper »

BMS-Drita me një tjetër simpozium në Londër

Shoqata e Myslimanëve të Ballkanit Drita (BMS-Drita) në Londër, organizoi simpoziumin e dytë në radhë për femra. Më 18 shkurt 2012, u mbajt në Lond ... Lexo me teper »

Asociacioni për Kulturë, Edukim dhe Arsim (AKEA) shpall konkursin letrar “Vijmë edhe një herë”

Asociacioni për Kulturë, Edukim dhe Arsim (AKEA) shpall konkursin letrar “Vijmë edhe një herë” me rastin e përvjetorit të rënies heroike të Shaban, Ade ... Lexo me teper »

Myftenia Shkodër Organizon edicionin e parë të librit Islam

Me iniciativë të Myftinisë Shkodër pasditën e së shtunës më 4 shkurt 2012, në mjediset e bibliotekës “Marin Barleti” është organizuar Pa ... Lexo me teper »

Në Kumanovë u përmbyll fushata “Ta njohim Muhamedin (alejhi selam)!”

Në Shtëpinë e Kulturës në Kumanovë përfundoi fushata, e cila pati nisur nga Kërçova, në Tetovë, në Shkup së fundmi, që për ... Lexo me teper »

Zvicra shënon ditëlindjen e Pejgamberit s.a.v.s.

Me një program madhështor dhe me një prezencë të madhe nga muslimanë dhe zviceranë të feve tjera, Qendra Kulturore Islamo-Shqiptare e Wetzikonit në Kantoni ... Lexo me teper »

Manifestim i organizuar nga Xhamia Drita Duisburg Gjermani

Me 04.02.12 xhamia Drita Duisburg njekohesisht antare e unionit te qendrave islame shqiptare ne Gjermani (UIAZD) organizoi manifestimin: Muhamedi a.s Pishtar ndriçues. Nga qellimet e ketij mani ... Lexo me teper »

Edhe Kërçova përkujton Muhammedin a.s.

Me një sërë aktivitetesh, ka vazhduar fushata përvjetore me temë: “Ta njohim Muhammedin salAll-llahu alejhi ve sel-lem” Në shenjë përkujtimore dhe respek ... Lexo me teper »

“Profeti Muhamed a.s. – Shembulli më i bukur”

Tiranë – Komuniteti Musliman i Shqipërisë, përkujtoi sot lindjen e Profetit Muhamed (a.s.), ku përveç ceremonive fetare, u zhvillua edhe një simpozium me tem ... Lexo me teper »

Filloi fushata “Ta njohim Muhammedin s.a.v.s.” me ekspozitën e realizuar në Tetovë

Më datë 02.02.2012, në Galerinë e Arteve në Tetovë u bë hapja solemne e ekspozitës “Me art ne flasim” që realizohet në kuadër të fushat ... Lexo me teper »

EKSPOZITA "Me art ne flasim"

F T E S Ë Forumi Rinor Islam ju fton të merrni pjesë në kampanjën “Ta njohim Muhammedin a.s.” të cilën e organizon me rastin e përkujtimit të dit ... Lexo me teper »

Në Prishtinë mbahet tribuna “Namazi, a e kemi kuptuar?!”

Në Qendrën Kulturore “AKEA” në Prishtinë, në praninë e 350 pjesëmarrësve u mbajt tribuna nën emërtimin: “Namazi, a e kemi kuptuar?!”. Abdullah ... Lexo me teper »

Takim me mërgatën në xhaminë e Zaskokit

Të mërkurën me 27 korrik në organizim të hoxhës së fshatit Zaskok të Ferizajt, zotëri Hamdi Çerkinit u zhvillua një takim me mërgatë ... Lexo me teper »

Mirush Kabashi - Trëndafili i Çamërisë (VIDEO)

Manifestimi 'Kandili Ndriçues' 05.05.2011, Salla 1 Tetori - Prishtinë Organizatorë: Fondacioni i Rinisë Islame - Cyrih Asociacioni për Kulturë Edukim dh ... Lexo me teper »

Scroll To Top

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote