Këndi i Familjes

Feed Subscription

Gulash hungarez

Si të përgatisim gulash hungarez ... Lexo me teper »

Pulë me arra.

Pulë me arra, përbërësit dhe përgatitja. ... Lexo me teper »

Cheesecake me nutella.

Cheesecake me nutella, përbërsit dhe përgatitja. ... Lexo me teper »

Tavë peshku me perime.

Tavë peshku me perime, përbërësit dhe përgatitja. ... Lexo me teper »

Sallatë me lakër të kuqe

Sallatë me lakër të kuqe, përbërësit dhe përgatitja. ... Lexo me teper »

Puding me mollë.

Puding me mollë, përbërësit dhe përgatitja. ... Lexo me teper »

Sallatë me portokalle

Sallatë me portokalle, përbërësit dhe përgatitja e saj. ... Lexo me teper »

Çorbë me perime për iftar

Nëse jeni në dyshim se çfarë të përgatitni sot për iftar, atëherë ne kemi një recetë të shijshme për ju. Mësoni më posht ... Lexo me teper »

Nëna 100 vjeçare muslimane, përkujdesje ndaj djalit të saj të paralizuar qe 63 vjet

Nëna 100 vjeçare muslimane, përkujdesje ndaj djalit të saj të paralizuar qe 63 vjet ... Lexo me teper »

Pesë Mënyra Për Të Përmirësuar Sjelljen E Fëmijës Tuaj

Ja disa mënyra që përmirësojnë sjelljen e fëmijës tuaj ... Lexo me teper »

Ja disa zakone të rëndësishme për një familje të lumtur…

Mos u zini para fëmijëve, mos e leni pas dore partnerin dhe bisedoni sa më shumë të jetë e mundshme, janë këto vetëm disa detaje të familjeve të ... Lexo me teper »

Fjalët pozitive , edukojnë fëmijë të aftë

Nuk janë vetëm vlerësimi dhe lëvdatat, apo ndrydhja e ndjenjave të fëmijës, ato që përcaktojnë nivelin e besimit të fëmijës tek vetja. ... Lexo me teper »

Nënë! Nuk ka si ti

Nënë! Ti ishe strehëza ime e parë, brenda së cilës më krijoi Zoti, brenda së cilës më dha shpirt, më formësoi dhe më rriti, derisa m ... Lexo me teper »

Të drejtat e gruas, në Kuran dhe në Kanun

Këtë rast po e shfrytëzoj edhe unë, që simbolikisht të hedhë pak dritë mbi të drejtat e gruas nga këndvështrimi islam dhe atë shumë shk ... Lexo me teper »

Fatima El-Fihri, gruaja që themeloi univerzitetin e parë në botë

Edhe pse Evropa, shpesh me arsye, mburret me trashëgiminë e saj kulturore, kur është në pyetje arsimimi, asnjëri nga tre univerzitetet më të vjetër në ... Lexo me teper »

Çfarë tregojnë vizatimet e fëmijëve për jetën familjare?

Një studim i ri tregon se vizatimet e fëmijëve mund të jenë një shenjë e jetës familjare të tyre. ... Lexo me teper »

Një mama e dashur zbeh dëmet e shkaktuara nga disiplina e rreptë

Përdorimi i disiplinës së rreptë tek sjelljet e padëshirura të fëmijëve ka qënë vazhdimisht një debat i nxehtë. Disiplina e rreptë gjat ... Lexo me teper »

Obeziteti tek fëmijët: ndikojnë më shumë genet apo mënyra e jetesës së prindërve?

Studiuesit krahësuan peshën e fëmijëve biologjikë dhe atyre të adoptuar me peshën e prindërve për të përcaktuar nëse fëmijët i tra ... Lexo me teper »

Kur duhet fëmija juaj të ketë celularë?

Të ketë apo mos të ketë celularë fëmija juaj, kjo është pyetja. Si prind, kur e dini nëse vajza apo djali juaj është gati për të pasur ... Lexo me teper »

Llogaria e nënës

E bija dhjetë vjeçare, me sy që shkëlqenin nga gjallëria dhe mençuria, hyri në dhomën e nënës së saj dhe zgjati dorën mbi tavolinë. ... Lexo me teper »

Scroll To Top

Muhamed Asllani - Qëllimi i krijimit të njeriut

Muhamed Asllani - Qëllimi i krijimit të njeriut

Muhamed Asllani - Qëllimi i krijimit të njeriut