Tregime Islame

Feed Subscription

Një vajzë i telefonoi një dijetari (Tregim me vlere)

Një vajzë i telefonoi një dijetari dhe i tha: - Hoxhë i nderuar e kam një hall! ... - Urdhëro ia ktheu dijetari - Unë e dua një djalë tep ... Lexo me teper »

Kuleta e humbur

Mustafai është një tregtar i madh dhe i pasur, i njohur për sinqeritetin e tij në mesin e njerëzve. Prandaj, shumë njerëz i besojnë dhe bashkëpunojn ... Lexo me teper »

E dërgoi nënën në ambulancë, por e la në strehimore pleqsh

Kjo që do të lexoni në vazhdim nuk është ndonjë legjendë e as tregim apo ndonjë përrallë, por një ngjarje e cila ka ndodhur vërtetë n ... Lexo me teper »

MashaAllah Ëndrra u bë realitet !

Nena e nderuar Munni Begum e cila i lutej Allahut teala qe ti mundesoj te shkoj ne Haxh, tani ka gezimin me te madh qe munde ta kishte. Allahu teala ne moshen 120 Vjeqare ia mundesoi ta vizitoj shtep ... Lexo me teper »

O Allah pranoje këtë lëmoshë nga unë

Thotë Allahu i Madhëruar në Kur'an: "Kush është ai që Allahut i jep hua të mirë, vullnetarisht, e Ai t’ia kthejë shumëfish?" (Bekare ... Lexo me teper »

TREGIM: Njeriu i cili foli (në ëndërr) me Allahun

E lus All-llahun tebareke ve te’ala, që të na bëjë të jemi nga ehli-Kur'ani dhe të na fut në Xhennetin-Firdeus! Amin! ... Lexo me teper »

Njeriu i verbër

I verbëri nuk e kuptoi se tani në tabelën e tij shkruante: "Sot është një ditë shumë e bukur, por unë nuk mund ta shoh atë." ... Lexo me teper »

Plaku dhe duhani...!?

STOP DUHANIT - DUHANI VRET SHENDETIN DHE AHIRETIN TEND ! ... Lexo me teper »

Ta njohim Profetin tonë

„Ti kurrë nuk do të largohesh nga këtu përveçse nëse vetë mbreti i muslimanëve vjen që të lirojë nga këto pranga.“ Ishin fjalët q ... Lexo me teper »

A e di kush jam une ?? (TREGIM EMOCIONAL)

Lexoni dhe shikoni tregimin e këtij njeriu të pasur. Allahu i kishte dhënë këtij njeriu pasuri të madhe, mirëpo nuk ishte falënderues ndaj të mirave t ... Lexo me teper »

Vdiq në ditën e martesës së saj

Ishte një femër e cila po përgaditej për ditën e martesës së saj. Njerëzit po i vendosnin grimin (makijazhin), xhel dhe gjithçka që një fem ... Lexo me teper »

Falënderimi për të cilin bëri tridhjet vjet Teube!!

Një prej dijetarëve të hadithit, i nderuari Serijj-i Sakati, ishte duke u lexuar nxënësve të tij hadithin fisnik: "Ai që nuk u qan hallet besimtarëve, nuk ... Lexo me teper »

Tregtari dhe gratë e tij

Na ishte një herë një tregtar i pasur i cili kishte katër gra. Gruan e tij të katërt e donte më së shumti. E adhuronte atë. I dhuronte asaj dhurata t ... Lexo me teper »

Çallma e hoxhës

Tregohet se një hoxhë teksa ishte duke ecur i menduar rrugës, një person i merr çallmën që kishte mbi kokë dhe ia jep vrapit sa mundte. Hoxha iu qep nga pas, ... Lexo me teper »

PLAKA MUSLIMANE DHE ATEISTI

Një grua e moshuar jetonte vetëm, nuk kishte të afërm dhe ishte e varfër. Përreth saj nuk kishte askënd t’i ndihmonte përveç një fqinji i cili nuk ... Lexo me teper »

I riu Sirian dhe sexhdeja e parë

Unë më parë nuk falja namazin, kështu që nuk desha që sexhdeja ime e parë të ishte për dike tjetër përveç Allahut ... Lexo me teper »

Tregim: Thuaj: “Kjo është rruga ime

Thotë Allahu i Madhëruar: Thuaj: “Kjo është rruga ime, e vënë në fakte të qarta, e që unë thërras tek All-llahu, unë dhe ai që vjen p ... Lexo me teper »

Pagjumësia e mbretit, shpëton një njeri në nevojë

Ministri i tha:”Çmendim ke ti hipim një varke dhe të bëjmë një lundrim në det? Duke dëgjuar fëshfërimën e puhizës dhe zhurmën e dal ... Lexo me teper »

A je i pasur apo i varfër?

Nga ne varet se si i shikojmë gjërat që i posedojmë Nëse kemi dashuri, miq, shëndet, mendime të mirë e të pastra, aftësi për të dalluar t ... Lexo me teper »

Tregim Islam: Zoti na ruajt nga më e keqja

Pasi u përmirësua pak, baba e bir morën udhën drejt destinacionit, sigurisht ishin vonuar shumë për shkak të peripecive. Kur mbërritën në qytet, ata u ... Lexo me teper »

Scroll To Top

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote