A ËSHTË ANASTASIA VAJZA MË E BUKUR NË BOTË?

Një 6-vjeçare nga Rusia është quajtur si “vajza më e bukur në botë”, duke ndjekur hapat e modeles franceze Thylane Blondeau. ... Lexo me teper »

Nënat e rrepta kanë fëmijë më të suksesshëm!

A ishin prindërit tuaj të rreptë me ju ndërkohë që ju rriteshit? A ju urdheronin të pastronit dhomën tuaj, të bëni detyrat dhe të fokusoheni në të ardhmen tuaj çdo ditë? Shumë prej nes ... Lexo me teper »

Frika dhe pasiguritë e fëmijës duhet të merren seriozisht

Fëmijët nga mosha 3 vjeç e deri në moshën 6-7 vjeç, e kanë shumë të vështirë të tregojnë një ngjarje që i ka trembur. ... Lexo me teper »

Shokuese: Vogëlushi që sapo mësuar të ecë ekzekuton me armë pengun e ISIS-it

Shteti Islamik ka publikuar një tjetër video tronditëse, ku shfaq tmerret që po përhap në zonat e pushtuara, por kësaj radhe, ekzekutuesi është një f ... Lexo me teper »

Pas reshjeve të borës ulet numri i të prekurve nga gripi në Maqedoni

Pas reshjeve të fundit të borës duket se kanë nisur të ulet numri i të prekurve nga gripi. Kështu të paktën thonë mjekët e përgjithshëm ... Lexo me teper »

Dhjetë këshilla për t’i mbrojtur fëmijët nga vala e të nxehtit

Si të veproni në rast të një goditjeje nga i nxehti Çojeni fëmijën në një ambient nën hije dhe të ajrosur. Ky është hapi i parë ... Lexo me teper »

Edukimi fëmijëve, amanet hyjnor

Fëmijët janë pasuria dhe dhurata më e çmuar me të cilën Allahu (xh.sh.) i ka shpërblyer prindërit. Prandaj, që të ruhet ky thesar, duhet që për edukimin e tyre të kushtohet kujdesi i ve ... Lexo me teper »

Larg alergjive fëmijët, konsumoni kikirikët

Sipas një studimi të kryer kohët e fundit në Britani, i publikuar në Neë England Journal of Medicine del në pah se fëmijët e vegjël janë dhe mosh ... Lexo me teper »

Sondazhi: Interneti nuk i zhvillon fëmijët, i dëmton ata

Përdorimi i internetit në ditët e sotme është kthyer në një mani. ... Lexo me teper »

Trajtimi i temperaturës tek fëmijët

Temperatura është një shenjë e zakonshme e sëmundjes, por ajo nuk është domosdoshmërisht diçka e keqe. ... Lexo me teper »

/Vogëlush /Fëmijët dhe mësimi

Edhe kur fëmijët janë shumë të vegjël, egzistojnë libra të përshtatshëm të cilët saktësisht përcjellin fazat e zhvillimit të ... Lexo me teper »

Përdorimi i të mirave materiale në prindërim nxit materializmin tek fëmijët

Një studim i ri nga Universiteti i Misurit dhe ai i Illiniosit në Çikago gjeti se prindërit që përdorin të mirat materiale si pjesë e teknikave të tyre t ... Lexo me teper »

Studimi: Shkolla herët në mëngjes, rrit agresivitetin e nxënësve

Adoleshentë agresiv dhe me humor të keq? Faji mund të jetë i shkollës, pasi fillon herët në mëngjes. Kjo teori është publikuar nga një kërki ... Lexo me teper »

Pijet energjike rritin hiperaktivitetin tek fëmijët

Fëmijët që konsumojnë pije energjike janë 66% më të rrezikuar për të pasur simptoma të hiperaktivitetit dhe mungesës së vëmendjes. ... Lexo me teper »

Fëmija jot dy-vjeçar nuk ka nevojë për programe akademike

Pse prindërit po i dërgojnë fëmijët në kopësht që në moshën dy-vjeçare? Jo vetëm që është një kosto e tepërt, por ... Lexo me teper »

Rreziku i abuzimit me fëmijët në botën virtuale

Fëmijët mund të shantazhohen apo të bien pre e abuzimit në botën virtuale dhe të dhënat e një studimi të kryer në Shqipëri japin alarmin p ... Lexo me teper »

Komunikimi është shumë i rëndësishëm për fëmijët

Fëmija që në fillimet e tij ka nevojë që ti flasësh sidomos për afrimitetin e prindërve sepse kjo është mënyra më e mirë që ai t ... Lexo me teper »

Gjendja psikologjike e fëmijës së braktisur

Për shkak të ndryshimeve të shumta morale dhe sociale vitet e fundit është rritur në masë fenomeni i fëmijëve të cilëve nuk u dihen prindëri ... Lexo me teper »

Top 10 ushqimet më të mira për fëmijë

Ja cilat janë ushqimet më të mira për fëmijët tuaj ... Lexo me teper »

Nxënësit e shkollës Visare-4

Nxënësit e shkollës Visare ... Lexo me teper »

Scroll To Top

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote