Ligjërata

Feed Subscription

Kushtet e urdherimit per te mire dhe ndalimit nga e keqja | Hoxhė Husamedin Abazi

Seria e ligjëratave "Nën hijen e Hadithit" Tema: 28 - Kushtet e urdherimit per te mire dhe ndalimit nga e keqja Ligjërues: Hoxhë Husamedin Abazi Xhamia: "Hasan B ... Lexo me teper »

Bashkim Bajraktari - Le tė ndalojmė vrasjen

Ligjërata e mbajtur në Fondacionin e Rinisë Islame në Cyrih me 08.09.2013, ligjërues Bashkim Bajraktari, tema: Le të ndalojmë vrasjen ... Lexo me teper »

Si tė shpetojmė nga Dėnimi i Allahut - Hoxhė Husamedin Abazi

Ligjërues: Hoxhë Husamedin Abazi, tema: Si të shpetojmë nga Dënimi i Allahut - ... Lexo me teper »

Falenderimi ynė ndaj Allahut dhe drejtėsia e Tij ndaj nesh - Sulejman Rustemi

Kjo ligjëratë është mbajtur para namazit të teravive, nga Hoxha Sulejman Rustemi, në Ramazanit datë 01 Gusht 2013, në xhaminë Seebah të Fondacionit t ... Lexo me teper »

Sadakaja e fitrit - Sulejman Rustemi

Ligjëratë e mbajtur në xhaminë e Fondacionit të Rinisë Islame në Zyrih, të Xhumanë më datë 02.08.2013 nga imami Sulejman Rustemi. Tema: Sadakaja ... Lexo me teper »

Kujt i lejohet qė ta prishė agjėrimin? - Sulejman Rustemi

Ligjërues Sulejman Rustemi, tema: Kujt i lejohet që ta prishë agjërimin? ... Lexo me teper »

Automatizmi nė pėrgjigje udhėheqėsit!

Seria e Ligjëratave "Nën Hijen e Hadithit" [Sezoni i Ramazanit], Tema: Automatizmi në përgjigje udhëheqësit!, Ligjërues: Hoxhë Husamedin Abazi, Xhamia ... Lexo me teper »

Jakup Asipi - Gjate vitit 1986 EMOCIONUESE

Jakup Asipi - Gjate vitit 1986 EMOCIONUESE ... Lexo me teper »

Sot me gjak e pėrkujtojmė Luftėn e Bedrit - Hoxhė Halil Avdulli

Seria e ligjëratave - Jeta e Muhamedit a.s (SIRA). Xhamia "Gazi Ali Beg" - Vushtrri (27 Korrik 2013 - 19 Ramazan) ... Lexo me teper »

Agjėrimi ėshtė vetėm pėr Allahun - Sulejman Rustemi

Ligjëratë e mbajtur në xhaminë e Fondacionit të Rinisë Islame në Zyrih, në muajin Ramazan me datë 09 Korrik 2013 nga imami Sulejman Rustemi. Tema: Agj ... Lexo me teper »

Bėni 3 gjėra e mos i bėni 3 tė tjera!

Seria e Ligjëratave "Nën Hijen e Hadithit" [Sezoni i Ramazanit] Tema: 12- Bëni 3 gjëra e mos i bëni 3 të tjera! Ligjërues: Hoxhë Husamedin Abazi Xhami ... Lexo me teper »

Ibrahimi a.s. - Hoxhė Bedri SYLA

Cikli i ligjeratave Tregime Kur'anore - Mësime dhe përfitime, Ligjerata: 06.Ibrahimi a.s., Ligjerues: Bedri SYLA, Ligjerata është mbajtur në xhaminë e Skenderajt m ... Lexo me teper »

Mua me fute nė Xhennet, vetė hyre nė Xhehnem!!!

Seria e Ligjëratave "Nën Hijen e Hadithit" [Sezoni i Ramazanit] 04 - Mua me fute në Xhennet, vetë hyre në Xhehnem!!! Ligjërues: Hoxhë Husamedin Abazi X ... Lexo me teper »

Vetėvrasja

Ligjëratë e mbajtur në xhaminë e Fondacionit të Rinisë Islame në Zyrih, të Xhumanë nga imami Sulejman Rustemi. Tema: Vetëvrasja ... Lexo me teper »

A mbrohet Morali me Jo Moral?!

Pjes e shkeputur nga ligjërata "Ilmi dhe Gjysem ilmi!" ... Lexo me teper »

Tė pyesin ty pėr ciklin mujor...:222-223 -El Bekare - Bedri Syla

Komentim Kurani 222-223 El-Bekare,21.06.2013-Xhamia e Skenderajt. ... Lexo me teper »

Zgjidhi njerėzit qė fton nė Islam. Ligjėron: Ferid Piku

Ligjëron: Ferid Piku, tema: Zgjidhi njerëzit që fton në Islam ... Lexo me teper »

Ilaēi Ēudibėrės!

Ilaçi Çudibërës! Nen Hijen e Hadithit, Prof. Husamedin Abazi ... Lexo me teper »

Pema e xhehenemit - ZEKKUM

Prof. Husamedin Abazi, Pema e xhehenemit - ZEKKUM Nen hijen e hadithit ... Lexo me teper »

Cili ėshtė mėkati qė e shpejton dėnimin edhe nė kėtė botė?!

Prof. Husamedin Abazi Cili është mëkati që e shpejton dënimin edhe në këtë botë?! Nen hijen e hadithit ... Lexo me teper »

Scroll To TopXhamia Shqiptare ne Seebach - Cyrih, diten e Premte date 11 Korrik 2014, ne ambjentet e xhamise me rastin e muajit e shenjte te Ramazanit organizoi nje tribune me teme:

Urtesi dhe Mesazhe te Ramazanit

Ligjerues ne kete evenimet ishte i nderuari Dr. Bashkim ef. Aliu dhe hoxha i xhamise Sulejman ef. Rustemi. Aktiviteti u filloi me disa ajete nga Kurani te interpretuara nga Hfz. Gamend Ceka e pasuar me nje ilahi te kenduar nga Besnik Hyseni.

Tribua u transmetua drejtpersedrejti ne Radion Islame dhe Rtvislam.

Per xhematin e rregull te xhamise u shtrua dhe nje iftar. Allahu na bashkofte dhe mundesofte takime te tilla te dobishme. Amin!

Tribuna: Mesazhet dhe urtėsit e Ramazanit - Bashkim Aliu

muajit e shenjte te Ramazanit organizoi nje tribune me teme:

Urtesi dhe Mesazhe te Ramazanit