Manifestimi i mbajtur nė Gostivar me rastin e Ditėlindjes sė Muhammedit a.s [VIDEO]

Risi risi vetëm në Radio Islame, manifestimi i mbajtur në Gostivar me rastin e Ditëlindjes së Muhammedit a.s. Në këtë manifestim morën pjesë: Mesut Kurtish, Basri Lushtaku, Ensar Sinani dhe shumë emra të njohur....

Irsal Jakupi prezantoi kush është Mesut Kurtish [2010] in Gostivar

&hl=en_US&fs=1&">&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385">
Mesut Kurtish - Ishte ditë e hënë [ilahije shqip 2010] in Gostivar

&hl=en_US&fs=1&">&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385">Mesut Kurtish - Ya Allah (përkthimi shqip) - [Ilahije - 2010] in Gostivar

&hl=en_US&fs=1&">&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385">
Xhezair Durmishi - La ilahe il lall llah [Ilahije 2010] in Gostivar

&hl=en_US&fs=1&">&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385">
Mesut Kurtish - Salawat [Ilahije 2010] in Gostivar

&hl=en_US&fs=1&">&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385">
Mesut Kurtish - No One But Allah [Ilahije 2010] in Gostivar

&hl=en_US&fs=1&">&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385">
Mr. Fahri ef. QAMILI - Lexim Kur'ani [Kur'an 2010] in Gostivar

&hl=en_US&fs=1&">&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385">
Basri Lushtaku - E hënë [Monolog shqip 2010] in Gostivar

&hl=en_US&fs=1&">&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385">
Mesut Kurtish - O Nur i Ummetit [Ilahije shqip 2010] in Gostivar

&hl=en_US&fs=1&">&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385">
All llahumme sal li - Kori i Muftinisë dhe Medresesë së vajzave në Gostivar [Ilahije 2010]

&hl=en_US&fs=1&">&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385">
Kori i Muftinisë dhe Medresesë së vajzave në Gostivar [Ilahije 2010]

&hl=en_US&fs=1&">&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385">
Fjalimi përshëndetës Hfz Shaqir ef Fetahu [shqip 2010] in Gostivar

&hl=en_US&fs=1&">&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385">
Eljesa Asani - Salall llahu ala Ta Ha [Ilahije 2010] in Gostivar

&hl=en_US&fs=1&">&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385">
Mevlan Kamberi - Në qytetin e bekuar [Ilahije shqip 2010] in Gostivar

&hl=en_US&fs=1&">&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385">
Ensar Sinani - O Zefire [Ilahije boshnjakisht 2010] in Gostivar

&hl=en_US&fs=1&">&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385">
Basri Lushtaku - Ti afër, unë larg [Monolog shqip 2010]

&hl=en_US&fs=1&">&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385">
Mesut Kurtish - Burdah [Ilahije 2010] in Gostivar

&hl=en_US&fs=1&">&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385">
Azreta Dauti - O All llah [Ilahije shqip 2010] in Gostivar

&hl=en_US&fs=1&">&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385">
Mesut Kurtish - Arkadashëm [Ilahije turqisht 2010] in Gostivar

&hl=en_US&fs=1&">&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385">
Mesut Kurtish - Ya Allah [Ilahije 2010] in Gostivar

&hl=en_US&fs=1&">&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385">
Intervista e Mesut Kurtish për tv2 [shqip 2010] in Gostivar

&hl=en_US&fs=1&">&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385">Faleminderim i vecant shkon për Mallzim Zendeli i cili na mundësoi këto video.

7 komente

 • selam alejkum shume radio e mire po nese keni musi vajzate mi hjeke prej ktushite se harame eshte zeri i tyne ALL-LLAHU ju shperblefte me respekte nga kosova

 • U uroj dhe ju lus ta nxjerrni edhe fjalimin fetaro-politik te sek.gj.Afrim Tahiri

 • eselamu alejkum..kush din qe te lavdroj all-llahun dhe pejgamerin e all-llahut ai eshten i lavdruar..

 • Falë i qofshim Allahut xh.sh. te adhuruarit te vetëm me meritë, slavat dhe selam i çojmw shiprtit të ndritur tw Muhammedit a.s.shokëve dhe trasuesve të rugës së tij deri në ditën e fundit... Me lejoni te përshëndes dhe falënderoj si radion islame ashtu edhe Mallzim Zendelin si dhe Muftininë e Gostivarit që në mënyra të ndryshme kontribuan dhe mundësuan t'i shohim dëgjojmë këto ilahi dhe monologje permes internetit. Allahu i shperblefte me te mirat e Tij te gjithëata që kontribuojnë në rrugën e tij në çfarëdo qoftë mënyre. Selam alejkum!!!

 • Afrim Hajdari Berlin

  Falemenderimet e pa numerta i takojne All-llahut Xh Sh Selamet dhe Salavatet per te gjithe te Derguarit tone prej Ademit a.s e Haves r.a e deri te Muhammed Ahmed Mustafa s.a.v.s,Selam Alejkum ve Rahmetullah ve Berekatuhu ve Magfiruhu juve te gjithve Vllezer e Motra Besimtar-re...All-llahu Xh Sh ju shperbleft jeve te gjithve per mundin qe keni dhene, per ta festuar, kujtuar Shkelqimin Shembelltyren tone te pa shoq Muhammedin s.a.v.s...Sa i perket Mubarekut Haxhi Basri Lushtakut,na kenaqi Zemrat me monologun...,e Lus All-llahun Xh Sh me te gjithe Emrat e Tij qe i dime dhe si dime qe te jet i Meshirshem me neve te na shperblej me Xhennetin Firdeus e te na bene te munder qe ta shohim me te Dashurin tone te njerezimit Muhammedin s.a.v.s e njekohesisht ta ndegjojme duke na lexuar-kenduar Kur'anin Kerim,O All-llah vetem Ty te Adhurojm-LartMadherojm, e ty o Resulullah pas All-llahut me se shumti te dojme se shum te mallengjyer jemi deri sa Inshalla me lejen e All-llahut Xh Sh te Takojme Amin.

 • s.a. ku rrjedh loti aty eshte edhe meshira.zotriu Basri Lushtaku me beri te qaj,DHE ME BERI ME KRENAR PER FENE TONE DHE TE DASHURIN TONE MUHAMMED MUSTAFAN.S.A.

 • jeni te paparapar, ALlahu ju shperbleft me tmirat e kesaj bote dhe botes tjeter s.a

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *


  Captcha

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Scroll To Top

  Muhamed Asllani - Urdhërimi për të mirë dhe ndalimi nga e keqja  Muhamed Asllani - Urdhėrimi pėr tė mirė dhe ndalimi nga e keqja

  Muhamed Asllani - Urdhërimi për të mirë dhe ndalimi nga e keqja