Shamponi i farës së zezë

Shampo i farës së zezë është një përzierje e veçantë me ekstrakte të farës së zezë për të i dhënë kujdesin më të mirë dhe efikas flokut tuaj.

Shampo i farës së zezë është një përzierje e veçantë me ekstrakte të farës së zezë për të i dhënë kujdesin më të mirë dhe efikas flokut tuaj.Ky shampo është e pasur me proteina dhe me vajra esenciale për të siguruar një zgjidhje të plotë për kujdesin e përgjithshëm për flokët me një formulim nga trupa natyror për flokët tuaj.Shampo i farës së zezë pastron flokët tuaj në mënyr profesionale, lë flokët e butë, të plotë dhe me një shkëlqim që nuk mund të arrij asnjë shampo tjetër.Shampo i farës së zezë është i mrekullueshëm sepse është i formuluar nga 39 lloje të vajrave 100% natyrale, lloje të ndryshme të vajrave thelbësore dhe bimëve të lashta.Këto barëra janë vlerësuar si më shëruese për mijëra vjet. Vajrat natyrore janë një burim i mirë të ushqyesve të energjisë, dhe proteinave që i kërkon rrënja e flokëve.Ata janë gjithashtu një burim i vitaminave, mineraleve dhe aminoacidet (të cilat përbëjnë keratin, substancë themelore e flokëve).Shampo i farës së zezë stimulonë rrënjët e flokëve dhe rrit qarkullimin e gjakut dhe oksidizimin e mjaftueshëm për të sjellë energji flokëve.Shampo i farës së zezë depërton thellë në rrënjen e flokëve duke i trajtuar ato në mëmyr natyrale duke e zbuturë skalpin e kokës për të e shmangur dëmtimin e mëtejshëm dhe humbjen e flokëve.Shampo i farës së zezë është stimuesr kokës tuaj i cilinxit rritjen e re dhe më të fortë të flokëve tuaj.Shampo i farës së zezë përmban:-Vaj të farës së zezë Nigella Sativa- Nigellone,-Minerale,-Squfur,-Fosfor,-Hekur,- Kalcium,-Enzimat,-Karbohidratet,-Proteina,-Vitaminë A (Retinol)-Vitamin B , B1-Vitamina E (tocopherols)-Shampo i farës së zezë gjithashtu përmban carotene, e cila është anti-kancer.Aplikimi: Tre deri në katër her në javë.Shampo mund të përdoret për te dy gjinit.Për diasporë çajin mund ta porositni online në faqen www.islamischen.ch ose tel.: 0041 43 300 16 70.Kurse për Kosovë në librarinë Sira në Prishtinë

komente

Scroll To Top

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote