Pasha Zotin, imani nuk thyhet kurre jo

Pasha Zotin, imani nuk thyhet kurre jo,
Ne histori eshte vulosur kjo.Pasha Zotin, imani nuk thyhet kurre jo,

Ne histori eshte vulosur kjo.

Duart ne pranga, brinjet mi copeto,

Ne qafe ma ver thiken, trupin ma fshikullo,

Por idene time kurre nuk e rrethon imanin dhe besimin kurre se ndalon.

Ne zemer ka hedhur shtat drita e urtesise

dhe zemren ia kam besuar Zotit te gjithesise.

Ndihmesi me I mire eshte Ai per mua,

Si mbrojtes vetem Ate une dua.

Do te jetoj I kapur pas besimit tim

Do te vdes I buzeqeshur qe te rroje besimi im.Sheikh: Dr.Jusuf Kardav

komente

Scroll To Top

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote