Indeksi -> Islam -->

Duaja e Ezanit

Duaja - Lutja me rastin e dëgjimit apo thirrjes së ezanit

Duaja e EzanitAll-llahumme Rabbe hadhihid-da'vetit-tammeh ve's-salatil kaimeh, ati Muhammedeni'l-vesilete ve'l-fadilete ve'd-deraxheter-rafii'ah veb'ath-hu mekamem-mahmudeni'l-ledhi ve'at-teh, inneke la tuhlifu'l-mii'ad".


Përkthimi:"O All-llahu im! Zot i kësaj thirrjeje të plotë dhe i namazit që afrohet! Jepi Muhammedit a.s. ndërmjetësimin, vlerën dhe shkallën e lartë dhe dërgoje atë në vendin e lavdëruar që Ti ia ke premtuar. Ti, vërtet, nuk e thyen premtimin!".


1 komente

 • SELAM UNE MENDOJ DHE THEM QE TE BEHET DUAJA PAS EZANIT E KU KA FJALE ME TE BUKURA APO ESHTE PROBLEMI SE A DUHEN CUAR DUART APO JO. KUJT TI LODHEN DUART QE TI COJE PER ALLAHUN TE MOS I COJE SELAM DHE VETEM SELAM

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *


  Captcha

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Scroll To Top  Xhamia Shqiptare ne Seebach - Cyrih, diten e Premte date 11 Korrik 2014, ne ambjentet e xhamise me rastin e muajit e shenjte te Ramazanit organizoi nje tribune me teme:

  Urtesi dhe Mesazhe te Ramazanit

  Ligjerues ne kete evenimet ishte i nderuari Dr. Bashkim ef. Aliu dhe hoxha i xhamise Sulejman ef. Rustemi. Aktiviteti u filloi me disa ajete nga Kurani te interpretuara nga Hfz. Gamend Ceka e pasuar me nje ilahi te kenduar nga Besnik Hyseni.

  Tribua u transmetua drejtpersedrejti ne Radion Islame dhe Rtvislam.

  Per xhematin e rregull te xhamise u shtrua dhe nje iftar. Allahu na bashkofte dhe mundesofte takime te tilla te dobishme. Amin!

  Tribuna: Mesazhet dhe urtėsit e Ramazanit - Bashkim Aliu

  muajit e shenjte te Ramazanit organizoi nje tribune me teme:

  Urtesi dhe Mesazhe te Ramazanit