Tregimi bukur (E dashur qka ke pėrgatitur pėr darkė?)

‘’Shpeshherë nuk është problemi tek te tjerët siq mendojmë, mirëpo problemi ndoshta është tek ne’’.

Tregimi bukur (E dashur qka ke përgatitur për darkë?)

Një njeri ka qenë i frikësuar për gruan e tij se ajo nuk dëgjon mirë,dhe e ka përcjellur atë.
Ai vëndosi të paraqes te doktori shqetësimin e tij.
Doktori tha se para se ta sillte gruan e tij në kontrollë është mirë të provojnë një metodë paraprake të vjetër,e ajo është qe të largohet Burri nga gruaja në largësi 40 pëllëmbë,dhe ta thërret atë me zë të natyrshëm,nese nuk përgjigjet atëhërë afrohu 30 pellëmbë,nese nuk të përgjigjet afrohu 20 pellëmbë, nese nuk të përgjigjet afrohu 10 pellëmbë ,dhe kështu vazhdo derisa të pergjigjet.
Në mbëmje burri hyri në shtëpi dhe e gjeti gruan e tij të angazhuar në përgatitjen e ushqimit në kuzhinë.
Ai tha:tani është rasti i mirë për realizimin e porosisë se doktorit.
Ai shkoi në sallon në largësi 40 pëllëmbë dhe e thirri me zë mesatarë gruan e tij:
E dashur qka na ke përkatitur për darkë ?Ajo nuk u përgjigj.
Pastaj u afrua 30 pëllëmbë ,dhe e perseriti të njejtën pyetje:
E dashur qka na ke përkatitur për darkë ?Ajo nuk u përgjigj prapë.
Pastaj u afrua 20 pëllëmbë ,dhe e perseriti të njejtën pyetje:
E dashur qka na ke përkatitur për darkë ?Ajo nuk u përgjigj prapë.
Pastaj u afrua 10 pëllëmbë ,dhe e perseriti të njejtën pyetje:
E dashur qka na ke përkatitur për darkë ?Ajo nuk u përgjigj prapë.
Pastaj hyri në kuzhinë dhe e përseriti të njëjtën pyetje:
E dashur qka na ke përgatitur për darkë?
Ajo tha:
I dashur për të pestën herë të përgjigjëm që unë kam përgatitur pulë dhe oriz.

Këshillë..

‘’Shpeshherë nuk është problemi tek te tjerët siq mendojmë,
mirëpo problemi ndoshta është tek ne’’.

0 komente

No Comments!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


Captcha

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To TopXhamia Shqiptare ne Seebach - Cyrih, diten e Premte date 11 Korrik 2014, ne ambjentet e xhamise me rastin e muajit e shenjte te Ramazanit organizoi nje tribune me teme:

Urtesi dhe Mesazhe te Ramazanit

Ligjerues ne kete evenimet ishte i nderuari Dr. Bashkim ef. Aliu dhe hoxha i xhamise Sulejman ef. Rustemi. Aktiviteti u filloi me disa ajete nga Kurani te interpretuara nga Hfz. Gamend Ceka e pasuar me nje ilahi te kenduar nga Besnik Hyseni.

Tribua u transmetua drejtpersedrejti ne Radion Islame dhe Rtvislam.

Per xhematin e rregull te xhamise u shtrua dhe nje iftar. Allahu na bashkofte dhe mundesofte takime te tilla te dobishme. Amin!

Tribuna: Mesazhet dhe urtėsit e Ramazanit - Bashkim Aliu

muajit e shenjte te Ramazanit organizoi nje tribune me teme:

Urtesi dhe Mesazhe te Ramazanit