Na vizito përsëri

O Zot nuk krenohemi para teje se bëme ndonjë punë të madhe, por të falënderojmë ty që na lehtësove dhe na ndihmove

Të falënderoj o Zot që na e mundësove që këmbët tona të lodhen ne qëndrim para teje, se po lodhen duke udhëtuar lindje e perëndim por nuk ja kemi ndierë kurrë kënaqësinë e lodhjes pos ne ketë muaj të madh që e lamë pas.O Zot Ty të falënderojmë që na e mundësove ti fërkojmë sytë nga pagjumësia, nga pagjumësia për Ty, se pa gjumë po rrinë e gjithë bota, para televizorëve para telenovela

, kafeve e muhabeteve, ndërsa kur i fërkuam sytë nga pagjumësia e Ramazanit se ç’kishim një far kënaqësie.O Zot nuk krenohemi para teje se bëme ndonjë punë të madhe, por të falënderojmë ty që na lehtësove dhe na ndihmoveSot jemi mes frikës se refuzimit dhe shpresës se pranimit, por shpresa është me e madhe se sa frika.Lutim Zotin qe dita e bajramit të jetë dite gëzimi dhe fitimi për ketë dhe boten tjetër.Pjese nga hytbeja e Mr.Ferid Piku

komente

Scroll To Top

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote