Banorėt e shpellės sė kohės bashkėkohore - Shqipėri

Banorët e shpellës së kohës bashkëkohore - Shqipëri - Shejh: Nebijl El Avedij Tregimi prekës për babain dhe tre djemtë e tij, të cilët, duke mos u pajtuar me sistemin famëkeq komunist në Shqipëri, për 30 vjet me rradhë u strehuan në shpellë, me qëllimin e vetëm; për të ruajtur fenë e tyre, duke bërë kështu të përsëritet historia e 'Banorëve të shpellës' e treguar në Kur'an.0 komente

No Comments!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


Captcha

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top


Muhamed Asllani - Hadithi, Shfrytzo pesė gjėra para se te vinė pesė gjėra tjera

Muhamed Asllani - Hadithi, Shfrytzo pesë gjëra para se te vinë pesë gjëra tjera