Indeksi -> Islam -->

Islamofobia

Islami i paragjykuar nga injorantët, duke besuar atë çfarë mediat shfaqin Islamin si një fe të dhunës , por kur marrin në dor Kur`ani-n dhe lexojnë mbeten të befasuar.

Islami i paragjykuar nga injorantët, duke besuar atë çfarë mediat shfaqin Islamin si një fe të dhunës , por kur marrin në dor Kur`ani-n dhe lexojnë mbeten të befasuar.Mos paragjyko por pyete Kuranin ai te pergjigjet.

komente

Scroll To Top

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote