Indeksi -> Islam -->

Mesova kater gjera qe me vlejne per te gjithe jeten...!

Kliko dhe lexo.....

1) Mesova qe furnizimi im ditor me eshte percaktuar dhe as do te rritet e as do te pakesohet, me kete qetesova veten..!2) Mesova se kam borxhe ndaj Allahut dhe keto borxhe askush nuk mund t'ia ktheje Allahut pervec meje, dhe per kete jam i preokupuar me kthimin e borxhit...!3) Mesova se me pret dicka qe kurrsesi nuk do mundem ti iki, e kjo eshte vdekja, per kete fuqimisht po pergatitem per ballafaqimin me vdekjen...!4) Mesova se Allahu vazhdimisht me shikon, andaj turperohem te bej ata qe nuk duhet....!

komente

Scroll To Top

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote