Njerëzit e tërë rajonit kanë filluar që të ankohen që po dëgjojnë këtë tingull të çuditshëm

Nëse edhe ju keni dëgjuar këtë zukamë, duhet PATJETËR ta dini këtë. Mund të imagjinoni se si është kur dëgjoni zukamën, por nuk e dini nga rrjedh dhe nga vjen ajo?

Nëse edhe ju keni dëgjuar këtë zukamë, duhet PATJETËR ta dini këtë. Mund të imagjinoni se si është kur dëgjoni zukamën, por nuk e dini nga rrjedh dhe nga vjen ajo?

A keni dëgjuar ndonjëherë tingullin e zukamës? Nëse po, atëherë jenë ndër 2% të popullatës botërore e cila ka treguar këtë tingull, transmeton Telegrafi.

“Zukama”

Zukama është diçka që ka filluar në Bristol të Anglisë më 1970. Madje është botuar edhe artikulli në gazeta “A keni dëgjuar zukamë?” dhe shumica e njerëzve kanë thirrur agjencinë gazetare që ta verifikojnë.

Disa decenie në vazhdim shumica e njerëzve janë paraqitur që dëgjojnë zukamë.

Nga vjen ky tingull?

Njerëzit të cilët e kanë dëgjuar thonë që nuk mund ta përcaktojnë nga cili drejtim vjen dhe ku është burimi.

Mbase vjen nga teknologjia?

Disa thonë që vjen nga aparate të ndryshme, mirëpo kjo është shumë pak e sigurt!

Njerëz të ndryshëm, zukama të ndryshme

Disa thonë që ndiejnë vetëm vibracione, ndërsa të tjerët thonë që dëgjojnë zukamë vetëm kur janë nën stres, ndërsa të tretët zukamën fillojnë ta dëgjojnë në lokale të caktuara.

E brendshme apo e jashtme

Njerëzit të cilët dëgjojmë zukamën thonë që patjetër duhet të jetë e jashtme. Një njeri thotë që zukama pushon kur përdor kufje të cilat mbrojnë veshët nga ndikimet e jashtme, ndërsa tjetri thotë që këtë tingull e dëgjon vetëm në shtëpinë e vet.

Pasiguria

Ajo që më së shumti pengon njerëzit të cilët dëgjojnë këtë tingull është që nuk e dinë se nga u vjen dhe a po u afrohet diçka. Disa njerëz nga zukama nuk mund të flenë, bile tre persona kanë bërë vetëvrasje për shkak të kësaj zukame.

A do ta zbulojmë ndonjëherë?

Është çështje që a do të mësojmë ndonjëherë çfarë është ky tingull dhe nga vjen, mirëpo gjithsesi kjo është njëra ndër misteret më interesante të cilat nuk janë zgjidhur ende!

/Telegrafi/

komente

Scroll To Top

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote