Pixel 3 mund të jetë telefoni më i fuqishëm

Pixel 3 dhe Pixel 3 XL janë dy nga pajisjet më të pritura Android të vitit.

Pixel 3 dhe Pixel 3 XL janë dy nga pajisjet më të pritura Android të vitit.

Pixl fillestar ishte një telefon i madh, ndërsa Pixel 2 përmirësoi përvojën për të bërë një pajisje edhe më të mirë.

Por pajisja e fundit vuajti nga një sërë problemesh, sidomos një ngjyrë blu në ekranin OLED të Pixel 2 XL.

Google do të mundohet për të trajtuar këtë ankesë të madhe dhe thashethemet kanë qenë gjithashtu duke qarkulluar se gjigandi i teknologjisë mund të vë një kornizë në frontin e Pixel 3 XL.

Spekulimet vazhduan kur u shfaqën fotografi të reja të një pajisje të dyshuar si Pixel 3 XL që po shfaqej në Forumet XDA javën e kaluar.

Por tani një rrjedhje e re që ka dalë duke sugjeruar se Pixel 3 XL do të përmbajë specifikimet super të larta.

Pajisja u listua së fundi në bazën e të dhënave të Geekbench, vërejtur nga WinFuture, duke treguar brendësitë e mundshme të telefonit.

Google Pixel 3 XL do të vijë me një procesor Snapdragon 845 dhe 4GB RAM, sipas listës.

Pajisja thuhet gjithashtu se vjen me Android P, të para instaluar.

Google Pixel 3 dhe Pixel 3 XL pritet të shpallen në tetor, duke ndjekur trendin e përcaktuar nga dy paraardhësit e tyre.

Por lajmëtari i njohur Ice Universe kohët e fundit ka deklaruar se pajisjet mund të vinin në fillim të muajit shtator.

komente

Scroll To Top

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote