“KADLAVA”, SHIJA KU BASHKOHET BAKLLAVAJA ME KADAIFIN

Ka ngjallur një interes ëmbëlsira e regjistruar me emrin “Kadlava” nga një prodhues i ëmbëlsirave në qytetin Sanliurfa të Turqisë dhe e cila përbëhet nga përzierja e bakllavasë me kadaifin.

Ka ngjallur një interes ëmbëlsira e regjistruar me emrin “Kadlava” nga një prodhues i ëmbëlsirave në qytetin Sanliurfa të Turqisë dhe e cila përbëhet nga përzierja e bakllavasë me kadaifin.

Në qytetin ku mbizotëron kultura e pasur e ushqimeve të shijshme dhe kuzhinës tradicionale lokale, janë të pranishme edhe lloje të ndryshme të ëmbëlsirave si pjesë të pazëvendësueshme e sofrave./Rtv Islam/

komente

Scroll To Top

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote