APPLE WATCH VJEN PA BUTONA!

Apple ndryshon dizajnin e smartwatch saj. Pajisja e ardhshme do të jetë pa butona fizik.

Apple ndryshon dizajnin e smartwatch saj. Pajisja e ardhshme do të jetë pa butona fizik.

Gjeneratën e ardhshme të Apple Rights Watch nuk do të ketë më butona fizike. Në vend të kësaj, përdoren butona Solid State, të cilat dridhen kur shtypen.

Mbrojtje më e mirë

Duke kaluar te butonat Solid State, Apple pret një mbrojtje më të mirë nga uji dhe papastërtia. Edhe një bateri më e madhe mund të vendoset duke eliminuar pjesët mekanike në pajisje. Përveç kësaj, sensorët mund të montohen në butonat virtual, thonë ata

Sipas Fast Company, dizajni i ri i Apple Watch mund të paraqitet tashmë në vjeshtë, por jo më vonë se në 2019./Mesazhi

komente

Scroll To Top

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote