Ronaldo: “Ndoshta do ti bëhem vëlla musliman Özilit”

Cristiano Ronaldo shoqërohej shumë me Mesut Özil (mysliman) kur ai ishte tek Real Madrid dhe se atij i ka pëlqyer shumë feja Islame.

Cristiano Ronaldo shoqërohej shumë me Mesut Özil (mysliman) kur ai ishte tek Real Madrid dhe se atij i ka pëlqyer shumë feja Islame.

Futbollisti më i mirë i Real Madridit, i cili është në formë të shkëlqyeshme Cristiano Ronaldo kohëve të fundit shpesh po flet rreth Islamit.

“Feja nuk duhet të ndaj miqtë dhe të shkaktoj luftë, Zoti ka krijuar fetë për të në bashkuar në një bashkësi. Unë i takoj fesë krishtere, por personalisht theksoj se feja e Özilit është më e mirë. Nuk e kam ditë se myslimanët janë kaq të ndershëm dhe të sinqertë si Özil. Dëshiroj që Zoti të më ndihmoj dhe të me kthej në rrugë të vërtetë dhe në fe të vërtetë, tani për tani s’e di, ndoshta do t’i bëhem vëlla mysliman Özilit”, deklaroi Ronaldo.komente

Scroll To Top

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote