Reperi shqiptar gjithmonë në telashe, ndërsa nëna e tij falet çdo ditë

Ai është një nga reperët shqiptarë, të cilin e ndjekin telashet gjithmonë nga pas, pasi është natyre rebele dhe shpesh bëhet objekt për policinë apo shtetin.

Ai është një nga reperët shqiptarë, të cilin e ndjekin telashet gjithmonë nga pas, pasi është natyre rebele dhe shpesh bëhet objekt për policinë apo shtetin.

Por gjithashtu ai ka rrëfyer se është një predikues i fesë myslimane.

Bëhet fjalë për reperin e njohur Stresi, i cili së fundmi ka publikuar një fotografi, ku duket një grua myslimane që falet. Ajo është nëna e tij.

“Ajo falet e lutet çdo ditë, luv u mom” - ka shkruar reperi krah fotografisë së publikuar në profilin personal të tij në rrjetet sociale.

komente

Scroll To Top

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote