Papagalli i veçantë, ndihmon pronaren të mbledhë rrobat

Melanie Smith nga Mississippi i Shteteve të Bashkuara, është pronarja e papagallit Penny, që ka fituar një shprehi të pazakontë.

Melanie Smith nga Mississippi i Shteteve të Bashkuara, është pronarja e papagallit Penny, që ka fituar një shprehi të pazakontë.

Derisa shpezët e llojit të tij imitojnë fjalë, ky kopjon veprimet e 55-vjeçares dhe provon të ndihmojë në zbrazjen e aparatit për tharjen e rrobave.

Filmimi i postuar më poshtë, e tregon atë teksa kap me sqep gjërat e ndryshme dhe i hedh përjashta.

“E pashë duke u përpjekur të merrte veshjet e rënda, andaj i hoqa dhe i lash vetëm disa të lehta. Sa herë që më sheh duke zbrazur tharëse, afrohet të më ndihmojë”, ka thënë Smith lidhur me rastin.

Pasi kryen ketë procedurë, ajo kujdeset që papagallin ta shpërblejë me një biskotë të vogël./tesheshi.com/

komente

Scroll To Top

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote