Macja më e veçantë në botë, të gjithë duan të bëjnë foto me të

Një mace gjigante nga Tajlanda ka çmendur rrjetin me pamjen e saj prej pelushi.

Një mace gjigante nga Tajlanda ka çmendur rrjetin me pamjen e saj prej pelushi. Njihet me emrin P’Bone, ose ndryshe Bone Bone sepse lëkura e saj është shumë e fryrë. Përveç shëndetit, kjo mace ka të veçantë diçka tjetër, pasi mban një çantë të verdhë në kurriz.

P’Bone është bërë e famshme në të gjithë botën, ndaj pronari ka vendosur të hapë një llogari në Instagram ku publikon foto të saj me njerëz të thjeshtë, të cilët e adhurojnë dhe shkojnë drejt saj sa herë që e shohin.

Ajo ka arritur të ketë më shumë se 56 mijë ndjekës./tesheshi.com/

komente

Scroll To Top

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote