Protesta e 18 shkurtit, Basha mbledh aleatët

Një ditë para zhvillimit të protestës së 18 shkurtit, kreu i opozitës Lulzim Basha ka mbledhur aleatët e Partisë Demokratike. Burimet thanë se qëllimi i takimit është koordinimi i protestës.

Një ditë para zhvillimit të protestës së 18 shkurtit, kreu i opozitës Lulzim Basha ka mbledhur aleatët e Partisë Demokratike. Burimet thanë se qëllimi i takimit është koordinimi i protestës.

Basha e ka theksuar vazhdimisht gjatë këtyre ditëve të organizimit të saj dhe takimeve me qytetarë, se protesta "do të jetë paqësore, demokratike, por vendosur deri në realizimin e objektivave të qytetarëve shqiptarë për zgjedhje të lira e të ndershme”.

/Syri.net/

komente

Scroll To Top

Bashkim Bajraktari - Ti shtojmë punët e mira në peshoren e ditës së gjykimitBashkim Bajraktari - Ti shtojmë punët e mira në peshoren e ditës së gjykimit

Bashkim Bajraktari - Ti shtojmë punët e mira në peshoren e ditës së gjykimit