Stamboll, pas 11 ditësh shpëtohet këlyshi që ra në një pus të thellë

Është shpëtuar këlyshi i cili ra në një pus në Beykoz të Stambollit, me thellësi prej 70 metra dhe diametër prej 30 centimetra.

Është shpëtuar këlyshi i cili ra në një pus në Beykoz të Stambollit, me thellësi prej 70 metra dhe diametër prej 30 centimetra.

Pas lajmërimit të qytetarëve se kanë dëgjuar zërin e këlyshit që ka rënë në një pus në lagjen Dereseki, ekipi FRC Robotik i shkollës së mesme për shkencë dhe teknologji të Bahçe?ehir i cili ka ndihmuar në përpjekjet e shpëtimit, arriti të shpëtojë këlyshin pas 11 ditëve të plota të përpjekjeve për shpëtimin e tij.

Ndërsa nxënësit e kësaj shkolle që morrën pjesë në operacionin e shpëtimit, nxjerrjen e këlyshit nga pusi me një krah robotik, kanë inçizuar me kamerat e tyre.

Pas nxjerrjes se këlyshit përmes një operaciont të shpëtimi që ka zgjatur 3 orë, është konstatuar se këlyshi është në gjendje të mirë shëndetësore.

Operacioni për shpëtimin e këlyshit që ka rënë në pus ka zgjatur 11 ditë. Procesi i shpëtimit është e realizuar me pjesëmarrjen e Drejtorisë rajonale për Katastrofa dhe Menaxhim të Emergjencave (AFAD), njësia e zjarrfikësve, ekipet e komunës dhe mbrojtësit e të drejtave të kafshëve. /Rtv islam/

Ndërsa nxënësit e kësaj shkolle që morrën pjesë në operacionin e shpëtimit, nxjerrjen e këlyshit nga pusi me një krah robotik, kanë inçizuar me kamerat e tyre.

Pas nxjerrjes se këlyshit përmes një operaciont të shpëtimi që ka zgjatur 3 orë, është konstatuar se këlyshi është në gjendje të mirë shëndetësore.

Operacioni për shpëtimin e këlyshit që ka rënë në pus ka zgjatur 11 ditë. Procesi i shpëtimit është e realizuar me pjesëmarrjen e Drejtorisë rajonale për Katastrofa dhe Menaxhim të Emergjencave (AFAD), njësia e zjarrfikësve, ekipet e komunës dhe mbrojtësit e të drejtave të kafshëve. /Rtv islam/

komente

Scroll To Top

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote