Nuk do të ketë më iPhone 8 apo 9, ja çfarë pritet të vijë

Teksa jemi në pritje të ditëlindjes së 10-të të iPhone, Apple padyshim që do të zbulojë pajisje të reja që vijnë me risi dhe ndryshime të mëdha.

Teksa jemi në pritje të ditëlindjes së 10-të të iPhone, Apple padyshim që do të zbulojë pajisje të reja që vijnë me risi dhe ndryshime të mëdha. Mirëpo, këto ndryshime duket se do vijnë me një emër të ri.

Sipas portaleve të ndryshme amerikane, celularët e rinj të iPhone mund të mos quhen iPhone 7s, apo iPhone 8 e 9.

Ata sugjerojnë se Apple do të vijë me iPhone të rinj, duke i emërtuar ata me modelin e ri Iphone X.

Shefi i Apple, Tim Cook është shprehur se “gjëra të mrekullueshme janë duke u prodhuar”.

Ndërsa iPhone i ri thuhet se do të ketë dy ekrane OLED dhe do të jetë i gjithi i bërë nga qelqi, dy kamera nga pas, e shumë risi të tjera, por deri tani ende nuk ka asgjë të konfirmuar./tesheshi.com/

komente

Scroll To Top

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote