Vjen ndryshimi që të gjithë e kanë pritur në Viber

Një nga aplikacionet më popullore të enkriptuara të chatit, Viber , ka nxjerrë atë që quhet “mesazhe sekrete” , i cili u jep përdoruesve më shumë kontroll mbi bisedat. Kjo risi u jep mundësi përdoruesve që të vendosin se cilat video dhe foto të qëndrojnë në arkivën e chatit , para së të shtypin “send”.

Një nga aplikacionet më popullore të enkriptuara të chatit, Viber , ka nxjerrë atë që quhet “mesazhe sekrete” , i cili u jep përdoruesve më shumë kontroll mbi bisedat. Kjo risi u jep mundësi përdoruesve që të vendosin se cilat video dhe foto të qëndrojnë në arkivën e chatit , para së të shtypin “send”.

Viber që tani ju lejon që të fshini një bisedë edhe nga telefoni juaj edhe nga telefoni i bashkëbiseduesit. Kjo risi në Viber i lejon përdoruesit që të vendosin një afat kohor për imazhet që duan të ndajnë por që s’duan që të përfshihen në arkiva , koncept i ngjashëm me snapchatin . Ju mund të dërgoni një foto dhe të vendosni nëse doni që fotoja të ruhet për 1,3,7 apo 10 sekonda që nga shikimi i parë.

Viber ka 800 milionë përdorues të regjistruar dhe 260 milionë përdorues aktiv. Kjo veçori e re ka qenë risi për Viber, por ama s’ka qenë le ta themi diçka e pa realizuar më parë nga konkurrentët./tesheshi.com/komente

Scroll To Top

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote