Ushtria e krimbave frikëson fermerët Afrikan, radhën e ka Mesdheu

Shkencëtarët po bëjnë thirrje për veprime urgjente për të ndaluar përhapjen e ‘ushtrisë së krimbave’ që është duke shkatërruar të mbjellat e misrit dhe është përhapur me shpejtësi në të gjithë Afrikën.

Shkencëtarët po bëjnë thirrje për veprime urgjente për të ndaluar përhapjen e ‘ushtrisë së krimbave’ që është duke shkatërruar të mbjellat e misrit dhe është përhapur me shpejtësi në të gjithë Afrikën.

Ushtria e krimbave përbën një kërcënim të madh për sigurinë e ushqimit dhe të tregtisë bujqësore, paralajmëron Qendrën për Bujqësi dhe Biosciences International (CABI).

Ajo thotë se jetesa e fermerëve është në rrezik si dhe larvat jo-amtare kërcënojnë për të arritur në Azi dhe Mesdhe.

komente

Scroll To Top

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote