The Wall Street Journal: George Soros humbi 1 miliardë USD nga fitorja e Donald Trump

The Wall Street Journal raporton sot se miliarderi dhe financuesi i majtë, George Soros ka humbur rreth 1 miliardë Dollarë si pasojë e fitores së zgjedhjeve presidenciale amerikane nga republikani, Donald Trump.

The Wall Street Journal raporton sot se miliarderi dhe financuesi i majtë, George Soros ka humbur rreth 1 miliardë Dollarë si pasojë e fitores së zgjedhjeve presidenciale amerikane nga republikani, Donald Trump.

Fitorja e Trump bëri që financat e Soros të dobësoheshin pas rënies së aksioneve në Wall Street.

Megjithatë, fondacionet e George Soros dolën me fitim 5% në vit.

Një ndihmës i miliarderit amerikan, ka thënë që nëse Hillary Clinton do të fitonte, do të shkaktonte rritje të aksioneve në bursa dhe më pas rënie, ndërsa fitorja e Trump bëri të kundërtën. /Syri.net/

komente

Scroll To Top

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote