Shokuese: Vogëlushi që sapo mësuar të ecë ekzekuton me armë pengun e ISIS-it

Shteti Islamik ka publikuar një tjetër video tronditëse, ku shfaq tmerret që po përhap në zonat e pushtuara, por kësaj radhe, ekzekutuesi është një fëmijë që sapo ka mësuar të ecë.

Shteti Islamik ka publikuar një tjetër video tronditëse, ku shfaq tmerret që po përhap në zonat e pushtuara, por kësaj radhe, ekzekutuesi është një fëmijë që sapo ka mësuar të ecë.

Në video shfaqet një fëmijë shumë i vogël, 3-4 vjeç, teksa ecën mes një zone me topa plastikë të copëtuar, për të ekzekutuar një peng të Partisë së Punëtorëve të Kurdistanit.

I mituri i cili sapo ka mësuar të hedhë hapat e parë në jetë, merr instruksione nga një militant i rritur si të mbajë pistoletën, për të qëlluar pengun.

Videoja mbyllet me një të shtënë dhe vrasjen e pengut. /Syri.net/

komente

Scroll To Top

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote