Pikët maksimale të provimeve në gjithë Australinë i kap refugjati sirian

Familja e tyre së pari shkoi në Liban, pastaj në Egjipt dhe në fund arriti në Australi ku nisi një jetë të re.

Saad al-Kassab dhe vëllai i tij u detyruan të iknin nga qyteti i Homsit në vitin 2013. Familja e tyre së pari shkoi në Liban, pastaj në Egjipt dhe në fund arriti në Australi ku nisi një jetë të re.

Vetëm në vitin 2014 u bë e mundur që dy djemtë të studionin anglisht dhe tani Saad ka shënuar fort. Në një nga shkollat më prestigjioze të këtij vendi, ai mori rezultatin më të lartë në të gjithë vendin, fare afër përsosmërisë, 96.65, në të 12 provimet përfundimtare .

komente

Scroll To Top

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote