“HILAL” dhe “RAF” shpërndanë ndihma në Tetovë dhe Strugë

“HILAL” dhe “RAF” shpërndanë ndihma në Tetovë dhe Strugë
Aksioni i shpërndarjues së ndihmave humanitare për myslimanët tanë që janë në nevojë u zhvillua edhe sot. Në bashkëpunim me OH “RAF” të Katarit, Organizata humanitare “HILAL” që funskionon pranë BFI në RM, dje dhe sot ka shpërndarë 110 pako me artikuj ushqimorë e higjienik në Myftininë e Tetovës dhe në atë të Strugës. Ndihmat po përsëriten nëpër disa qytete për shkak se, Myftinitë e BFI-çsë janë “vërshuar” nga të varfërit dhe skamnorët, të cilët po evidentohen dhe pastaj, sipas mundësive, po ju dilet në ndihmë. Numri i tyre po shtohet gjithnjë e sap o afrohet Bajrami. “Ne nuk do të rreshtim së kërkuari forma bashkëpunimi dhe donator për t’ju dalë në ndihmë besimtarëve tanë në nevojë. Gjithnjë e më tepër po na drejtohen ne dhe nga ne po kërkojnë ndihma”, thotë kryetari i “HILAL”, Mustafa ef. Dauti.
Ndërkaq myftitë e të dy myftinive kianë shprehur falënderimin e tyre për këto aksione humanitare. “Janë më se të nevojshme, sepse kemi besimtarë që jetojnë në varfërinë ekstreme. Ata duhet të ndihmohet”, janë shprehur myftitë.

“HILAL” dhe “RAF” shpërndanë ndihma në Tetovë dhe Strugë

Aksioni i shpërndarjues së ndihmave humanitare për myslimanët tanë që janë në nevojë u zhvillua edhe sot. Në bashkëpunim me OH “RAF” të Katarit, Organizata humanitare “HILAL” që funskionon pranë BFI në RM, dje dhe sot ka shpërndarë 110 pako me artikuj ushqimorë e higjienik në Myftininë e Tetovës dhe në atë të Strugës. Ndihmat po përsëriten nëpër disa qytete për shkak se, Myftinitë e BFI-çsë janë “vërshuar” nga të varfërit dhe skamnorët, të cilët po evidentohen dhe pastaj, sipas mundësive, po ju dilet në ndihmë. Numri i tyre po shtohet gjithnjë e sap o afrohet Bajrami. “Ne nuk do të rreshtim së kërkuari forma bashkëpunimi dhe donator për t’ju dalë në ndihmë besimtarëve tanë në nevojë. Gjithnjë e më tepër po na drejtohen ne dhe nga ne po kërkojnë ndihma”, thotë kryetari i “HILAL”, Mustafa ef. Dauti.

Ndërkaq myftitë e të dy myftinive kianë shprehur falënderimin e tyre për këto aksione humanitare. “Janë më se të nevojshme, sepse kemi besimtarë që jetojnë në varfërinë ekstreme. Ata duhet të ndihmohet”, janë shprehur myftitë.

komente

Scroll To Top

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote