FRAGMENTE LUFTE NGA KUMANOVA

FONDACIONI U RINISË ISLAME I ZVICRËN MBËRRIN NË LAGJEN E TRIMAVE
Ditën e djeshme një përfaqësi i FRI, Zvicër, vizituan Lagjen e Trimave në Kumanovë. Përfaqësuesit e FRI, të udhëhequr nga z. Sulejman Rustemi dhe z. Abdulmexhit Saliu.

FONDACIONI U RINISË ISLAME I ZVICRËN MBËRRIN NË LAGJEN E TRIMAVE

Ditën e djeshme një përfaqësi i FRI, Zvicër, vizituan Lagjen e Trimave në Kumanovë. Përfaqësuesit e FRI, të udhëhequr nga z. Sulejman Rustemi dhe z. Abdulmexhit Saliu. Gjatë bisedës me banorët u njohëm nga afër me traumën që pleqt, burrat, gratë, djemtë, vajzat dhe veçanërisht fëmijët. Në çdo vizitë banorëve iu shpërnda edhe një ndihmë monetare të mbledhur nga bashkëatdhetarët tanë në Zvicër. Grupi i punës konstatoi se nevoja më e madhe e këtyre banorëve të lagjes së trimave ështe rikonstruksioni urgjent i shtëpive të banimit.

FRI, apelon të gjithë shqiptarët e kundondodhur që të kontribuojnë në projektin e solidaritetit kombëtar për të rindërtuar Lagjen e Trimave në Kumanovë.

Vëllezër dhe motra mos nguroni

Fondacioni i Rinisë Islame i Zvicrës

komente

Scroll To Top

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote