Vaji i farës së zezë

Black seeds Oil 125 ml - Vaji i farës së zezë

" frameborder="0" allowfullscreen>

100% Natural prepared form the finest qualityProdukte natyrale nga Hemani ProductsProdukt nga PakistaniAllahu xh.sh. thote ne Kur’an:“…dhe asaj i eshte dhene çdo send…” (En Neml, 23)I Derguari i Allahut (s.a.u.s.) ka thene: Perdoreni rregullisht kete fare te zeze, sepse ajo permban ne vete ilaç per te gjitha semundjet, perveç vdekjesKjo eshte nje bime e zakonshme, me ngjyre te zeze, kercelli I se ciles rritet 40 deri 60 cm. Kjo bime ka gjethe te ndara dhe lule te kaltra, nga te cilat dalin far ate zeza, te vogla, kenddrejta.Kjo bime eshte njohur qe ne kohen e egjiptianeve te lashte, grekeve dhe romakeve.Lengu i zier i fares se zeze ndihmon ne sherimin e çrregullime abdominale te menstruacioneve, mbyt parazitet ne zorre, sherben kunder paralizes, etheve rekurente, apopleksise, hemorroideve, kunder acarimeve akute, kunder renies se flokeve, si dhe kunder halucinacioneve.Kremi i fares se zeze pengon zbardhjen e flokeve, parandalon plogeshtine dhe marrjen e mendeve.Pirja e lengut te fares se zeze te perzier me mjalte, ndihmon ne tretjen e gureve ne fshikezn e temthit dhe ne veshke.Per te njohur me gjeresisht dobite e fares se zeze duhet te shfrytezohet nje literature të gjere por ne do ti cekum disa marrë nga: 'Reshma Burahee-Soogun'

komente

Scroll To Top

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote