Umre - 2014

Fondacioni i Rinisë islame i Zvicrës, njofton të gjithë të interesuarit për udhëtimin drejtë Mekes dhe Medines se kanë filluar regjistrimet për Umren e fundit për vitin 2014

" frameborder="0" allowfullscreen>~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

UMRA 2014 - UMRA 2014 - UMRA 2014

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Fondacioni i Rinisë islame i Zvicrës, njofton të gjithë të interesuarit për udhëtimin drejtë Mekes dhe Medines se kanë filluar regjistrimet për Umren e fundit për vitin 2014Nisja me datë 24 Dhjetor 2014 - Kthimi më 04 Janar 2015. Gjenevë - Medina dhe Xheda-Gjenevë me Saudia AirlinesÇmimi përfshin udhëtimin, akomodimin në hotele shumë cilësorë, ushqimin e mëngjesit dhe të gjithë lëvizjet administrative gjatë ditëve të qëndrimit në vendet e shenjta.Vetëm: 1789 Fr.Nga nisja e deri në kthim do të shoqëroheni nga hoxhallarët tanë të cilët do të jenë kurdoherë na gadishmëri që ju të gjeni përgjigjet dhe orientimet e duhura.Të interesuarit të intereson pranë zyrave të Fondacionit të Rinisë Islame ose të kontaktojnë nëpërmjet telefonit.Tradita jonë shumëvjeçare janë garanci për rehatinë tuaj fizike dhe shpirtëroreMos hezito!

Aplikoni tani, numër i limituar i grupitPejgamberi Muhamed, paqja dhe bekimi i Allahut qoftë mbi të, ka thënë: “Midis dy Umrave fshihen dhe falen të gjitha gjynahet e vogla”.Ju mirëpresim!Fondacioni i Rinisë Islame

Seebacherstrasse 67

8052 Zurich, Zvicër

+ 41 ( 0 ) 79 605 12 21

komente

Scroll To Top

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote

Sulejman Rustemi - Sprovat e kësaj bote