Ilahi pėr fėmijė - Ya Tayba

Ilahi për fëmijë - Ya Tayba

&hl=en_US&fs=1&rel=0&color1=0x234900&color2=0x4e9e00&border=1">&hl=en_US&fs=1&rel=0&color1=0x234900&color2=0x4e9e00&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405">

3 komente

  • ilahija me e bukur per femij

  • Shumm mir All-llahu qofte i kenaqur me ju.

  • ju lumte vajzave.eshte ilahija me e ndegjuar ne shtepine tone,ku dhe Lavdrimi nji vjecar i shqipton fjalet;ja Tayba.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    *


    Captcha

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Scroll To Top


    &feature=youtu.be&a

    Muhamed Asllani - Mėkatet e mėdha pjesa e dytė

    Muhamed Asllani - Mëkatet e mëdha pjesa e dytë